Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Konsole

XBOX 360 - OPTION FILE & PATCH

(1/35) > >>

konvict:
Panowie znalazłem stronę z patchami do pesa 2015 i of, zainstalowałem 2 z nich a z innymi mam problem bo tam opisy owej instalacji są magicznie opisane, może jest na forum osoba która angielski ma w małym palcu i ogarnie trochę jak to zrobić :

REJESTRACJA lub LOGOWANIE

adi457:
Siema ja the return king of patch wgralem normalnie przez horizona i potem na dysk w xboxie jednak nie mam wszystkiego co jest tam napisane np. Wszystkich strojow w roznych ligach i tych nowych pilek i butow. Nie wiem co zle zrobilem. Reszta jest spoko.

konvict:
dobra też wrzuciłem horizonem ogólnie gram na przenośnym dysku wiec podłaczyłem go pod neta i najpierw wgrałem ten dpfiles jako a potem tego troka ale nie mam ani tak zrobionych stadionów ani dodane kolejne 40 piłek wiec śmiem stwierdzić ze nie wgrało się, jak ty to zrobiłeś ?

adi457:
No wlasnie ja tez nie mam tych pilek bundesligi tez nie mam calej bo sa prawdziwe nazwy druzyn ale herby i zawodnicy jacys zmysleni. Mi dziala tylko liga angielska i troche serie b a reszta to nie wiem. A jak wgrywalem na dysk z konsoli to zeby dzialalo to musialem usunac to dlc od konami.

konvict:
a może te inne ograniasz z tamtej strony ciekawy jest jeden ale opis po hiszpańsku bodajże

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej