Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Konsole
XBOX 360 - OPTION FILE & PATCH
adi457:
Niestety w tym po hiiszpansku tez nic nie rozumiem
schaolin360:
Ten return king of patch jest nieskończony, oni wypisali wszystko co w tym patchu będzie (jak już będzie w 100%)
Na razie jest jakieś 20% Zrobione (Wiem by pytałem na ich forum)
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Co jakiś czas będą wydawać nowe aktualizacje do tego patcha
adi457:
No wlasnie tez tak pomyslalem bo dzisiaj chyba wypuscili nowa wersje 2.0 i jest juz wiecej rzeczy zrobionych.
schaolin360:
Tam nawet mają wypisane "ulepszenia graficzne", ciekawe czy chodzi tylko o jakieś nowe czcionki czy o co...
Dzisiaj tam napisałem post na forum, że jak mogą to niech piszą co jest nowego w danej wersji i nawet koleś odpisał, że od następnej wersji będzie dokładnie opisywać, wiec powinno być mniej nieporozumień :D
Ja od siebie polecam również Stitikenz Patch (na razie patch tworzony), ale w zeszłym roku właśnie miałem wgranego patcha od Stitikenza i na prawdę kawał dobrej roboty, stroje, herby, statystyki, buty, piłki, twarze i do tego zmieniony trochę graficznie (była inna czcionka w grze, inny pasek strzału, bardziej czytelny i parę innych rzeczy)
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
konvict:
Słuchaj jak będziesz coś widział że wrzucili to wrzuć tutaj i napisz jak to wgrać bo próbowałem to 2.0 wgrać i szczerze nie wiem czy wgrałem czy nie, ciężko mi ogarnąć jak nie jest polski i angielski język :) pozdro
Nawigacja
[#] Następna strona