Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Konsole
XBOX 360 - OPTION FILE & PATCH
Rufi85:
Pytanie do tych co grają na THE CHILEAN WAY, czy wy także nie macie band reklamowych w master league i bal-u w takich ligach jak angielska czy włoska?!
schaolin360:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDzięki. Ile trzeba mieć miejsca na dysku aby to zainstalować? I czy jest jakaś ogarnięta instrukcja jak to zainstalować?
--- Koniec cytatu ---
Ile dokładnie miejsca zajmuje to nie wiem, ale pewnie coś koło 2, 3 GB
Musisz mieć PES z Data Pack 2 i Tittle Update 1,02, bo tylko wtedy patch działa poprawnie !!!
1. Sciągasz następujące pliki:
a.
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
b.
c.
d.
e.
f.
g.
h.
i.
2. Wypakuj wszystkie ściągnięte pliki do jednego folderu
3. Podłącz przerobiony pendrive (na pamięć xbox) do pc
[Jak ktoś nie wie o co chodzi -
REJESTRACJA lub LOGOWANIE]
4. Włączasz program Horizon, klikasz Inject New File i wrzucasz WSZYSTKIE ściągnięte pliki od patcha
5. Podłączasz pendrive do konsoli i wrzucasz pliki do folderu z grą, odpalasz i cieszysz się patchem
BraciaTashibana:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENo i lipa nowy patch jest kompatybilny tylko z Data Pack 2 i Tittle Update 1.02, więc jak ktoś gra online(tak jak ja), to sobie go niestety nie wrzuci :/
O kurna a ja już podniosłem do 4.0
--- Koniec cytatu ---
BraciaTashibana:
Czy komuś udało się zainstalować Title Update 2 z pliku a nie poprzez instalacje z Xbox Live jeśli tak to proszę o pomoc
bbolek83:
&feature=youtu.be moze mi ktos pomoc co dalej zrobic zeby stroje byly w grze zrobilem wszystko jak w linku ale dalej nie mam pomysłów pomocy ???? zeby na xboxa przeniesc to
Nawigacja
[#] Następna strona