Poświęciłem blisko godzinę za przeczytanie Twojej kariery i nie ukrywam, jestem pod dużym wrażeniem zarówno graficznym jak i merytorycznym. Wszystko na solidnym, nieraz nawet dziennikarskim poziomie
.
Odnośnie meczów to największe niespodziankę niewątpliwie sprawili Walijczycy, Słowacy i Grecy- w końcu niecodziennie zdarza się by zremisować z aktualnymi mistrzami Europy przegrywając do przerwy dwoma golami
.
Walia pomimo niemałego sukcesu na początek turnieju wciąż nie może być pewna awansu, gdyż Czesi pokazali że potrafią płatać figla gospodarzom na wielkich turniejach.
Francja w swojej grupie ma sytuację identyczną jak nasza reprezentacja podczas ostatniego Euro, trzeci mecz może się okazać dla nich równie bolesny i nawet jeżeli nie przegrają mogą znaleźć się za burtą.
A propos naszej kadry na Twoim turnieju nie wiedzie im się różowo, pomimo że ponownie trafili do jednej z najsłabszych grup w całym turnieju, nie potrafili wygrać meczu otwarcia pomimo wielu szans. Jeżeli jednak wygrają z Rumunami, przez decydującym meczem z Belgią nie powinni być zanadto zestresowani i powinni trafić do fazy pucharowej.
Liczę że Słowacy i Grecy dalej będą sprawiać niespodzianki, a nóż spotkają się ze sobą w fazie pucharowej i będziemy świadkami fascynującego pojedynku
. Niech ta kariera rozwija się dalej, na pewno w przerwie między obchodami Wielkiej Nocy będę tutaj zaglądać
.
Na chwilę obecną nie prowadzę żadnej kariery, bo jestem pewien że nie dorównałbym wielu userom wcześniej wspomnianym poziomem graficznym karier, co nie oznacza że już nigdy się jej nie podejmę, bo starsi użytkownicy tego forum pamiętają moje wypociny w ubiegłych wersjach PESA i jakoś dawałem radę.