Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
Ekstraklasa MOD 15 v3.0 Nowy Sezon!
adaskoelektryk:
już sobie poradziłem, wszystko działa, a co do wgrania zdjęcia to nie każdy rodzi się ze zdolnościami do wszystkiego... wystarczyło zaznaczyć linka i uruchomić
Palacio:
Nikt ci nie każe tego z pamięci pisać, ale jeśli piszesz, że nie masz "zdolności" to po co te
hose444:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEjuż sobie poradziłem, wszystko działa, a co do wgrania zdjęcia to nie każdy rodzi się ze zdolnościami do wszystkiego... wystarczyło zaznaczyć linka i uruchomić
--- Koniec cytatu ---
Do zamieszczenia zdjęcia nie trzeba mieć chyba żadnych "zdolności", o ile umiesz obsługiwać klawiaturę i myszkę. Ale nieważne, nie ma o co się spinać.
Cieszę się, że wszystko już Ci działa tak jak musi. Najczęściej właśnie jest ten problem z antywirusem.
adaskoelektryk:
wszystko odinstalowałem i na nowo zainstalowałem na dysku D gre i MOD, oczywiście przy wyłączonym antywirusie, a co do zdjęcia nigdy wcześniej nie miałem styczności z forum i jakoś nie mogłem ani dodać zdjecia ani wkleić wiec tylko podałem link. Pozdrawiam i dziękuje za MOD - super :)
VoV:
Patch dopiero wgrany, na pierwszy rzut oka wygląda super!
*Mam tylko mały problem... E-mod i E-mod.Nesa odpalają mi się w oknie zamiast na pełnym ekranie. Da się to zmienić, jeśli tak to gdzie? Pozdrawiam :)
Nawigacja
[#] Następna strona