Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Ekstraklasa MOD 15 v3.0 Nowy Sezon!

<< < (32/80) > >>

hose444:
Czytaj wyraźnie instrukcje!

--- Cytuj ---UWAGA!!!
Jeżeli ktoś ma problem z ustawieniem np rozdzielczości lub jak mu gra przycina to niech usunie plik settings.dat z KONAMI\E-MOD 2015. by PESnext.pl z moich dokumentów
--- Koniec cytatu ---

Zloty:
Instaluje już z 5 raz patcha i mam problem z plikiem "sdken...coś tam.dll" zdjęcie zapożyczyłem REJESTRACJA lub LOGOWANIE cały czas wyskakuje błąd z tym plikiem wyłączałem antywirusa zaporę systemu i nic dalej to samo nie mam już pomysłu co z tym zrobić proszę o pomoc.Z góry dziękuje.

hose444:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEInstaluje już z 5 raz patcha i mam problem z plikiem "sdken...coś tam.dll" zdjęcie zapożyczyłem REJESTRACJA lub LOGOWANIE cały czas wyskakuje błąd z tym plikiem wyłączałem antywirusa zaporę systemu i nic dalej to samo nie mam już pomysłu co z tym zrobić proszę o pomoc.Z góry dziękuje.

--- Koniec cytatu ---

Temat omawiany nie pierwszy raz.

Antywirus usunął Ci ten plik, przywróć go z "kwarantanny", czy jak to się  tam nazywa i po kłopocie. W razie problemów możesz też poszukać tego pliku w necie.

Jak chcesz, mogę Ci go nawet wrzucić na serwer, z tym, że ja mam wersję 1.0 moda, bez update.

Zloty:
Przywróciłem go z kwarantanny i dalej to samo jak możesz to wrzuć ten plik.

hose444:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPrzywróciłem go z kwarantanny i dalej to samo jak możesz to wrzuć ten plik.

--- Koniec cytatu ---

Niemożliwe...

Łap to coś, co na pewno nie wymówię  :): REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej