Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Ekstraklasa MOD 15 v3.0 Nowy Sezon!

<< < (36/80) > >>

hose444:
@sykotube:
Nie chciało mi się tego w zipa pakować, to masz po kolei: zrób sobie w tym "Exe Changer" folder "EMOD", a tam wrzuć te trzy pliki.
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

@zgredzik90:
będzie w następnych wersjach pełna liga.

Palacio:
Szkoda, że MLS jest w tym patchu, bo w ogóle nie ma powiązania do tego co jest w PES. To tak jakby w puste miejsce dla drużyn lig Europejskich wstawić Chińską, a nie Polską, czy Niemiecką. Do tego Amerykańska liga jest dość słabiutka i dla samego  Master League lepiej by było grać młodymi talentami z ligi Meksyku albo Urugwaju bądź Chile. Tylko moje zdanie i wiem, że większość ludzi wybiera nazwiska, a nie piłkę dlatego taka liga jest.

SlaveQ85:
REJESTRACJA lub LOGOWANIESzkoda, że MLS jest w tym patchu, bo w ogóle nie ma powiązania do tego co jest w PES. To tak jakby w puste miejsce dla drużyn lig Europejskich wstawić Chińską, a nie Polską, czy Niemiecką. Do tego Amerykańska liga jest dość słabiutka i dla samego  Master League lepiej by było grać młodymi talentami z ligi Meksyku albo Urugwaju bądź Chile. Tylko moje zdanie i wiem, że większość ludzi wybiera nazwiska, a nie piłkę dlatego taka liga jest.

--- Koniec cytatu ---
A jaką według ciebie ligę miałem zrobić zamiast MLS? Żadnej Polskiej anie Europejskiej nie mogłem gdyż ta liga nie gra w Europejskich rozgrywkach. Sam zobacz:

sykotube.:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE@sykotube:
Nie chciało mi się tego w zipa pakować, to masz po kolei: zrób sobie w tym "Exe Changer" folder "EMOD", a tam wrzuć te trzy pliki.

@zgredzik90:
będzie w następnych wersjach pełna liga.

--- Koniec cytatu ---

Dzięki za pomoc, leci piwko ;)

Palacio:
MLS 20 druzyn Meksykanska 18 druzyn zostaja 2, ktore mozna przeniesc do rest american teams lub do druxyn z Europy, kolejna liga Chilijska 18 druzyn byla poprzednio w Pes 2014. I jeszcze jedna liga Urugwajska 16 druzyn.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej