Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
Ekstraklasa MOD 15 v3.0 Nowy Sezon!
Xander:
Pobralem v1 z torrentow i plik EMODFace cpk xzw 1 w archiwum E-MOD4 jest uszkodzony, przez co uniemozliwia instalacje.
s10:
Cały patch - świetna robota, podziwiam i gratuluję!
Oczywiście jest trochę niedoróbek, ale update jest już bliski ideału. Pytanie z mojej strony o kilka szczegółów, dla rozgrywki nie są one kluczowe, ale dla niektórych to istotne detale. Chodzi o kibiców - czy nie ma opcji zrobienia prawdziwych replik flag polskich ekip czy tylko trzeba bazować an szablonach co już były w grze? I sprawa druga - czy jest opcja w Ekstraklasie ustawienia opraw z rozgrywek z Ameryki Południowej?
Co do samej gry to tak jak ktoś pisał za dużo jest polskich klubów w pucharach.
Czekam na v2.0 z niecierpliwością, co bym dodał to na pewno nowe stadiony choć wiem że to nie takie proste, poza tym niższe ligi oraz przyśpiewki kibiców.
panczasky:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENie masz pliku, dokładnie z tej ścieżki: D:\gry\Pro Evolution Soccer 2015\E-Mod Selector\Exe Changer\EMOD
Mogę Ci go wrzucić, ale ja mam wersję 1.0, bez update, myślę, jednak, że powinno być OK. Chcesz?
--- Koniec cytatu ---
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Mam taki problem, uruchamiam przez admina, nie mam antywirusa i zamieniłem plik o nazwie "sdkencryptedappticket" wszystko zrobiłem jak należy, a błąd dalej wyskakuje.
ktoś pomoże?
I tak pisze:
************** Tekst wyjątku **************
System.IO.DirectoryNotFoundException: Nie można odnaleźć części ścieżki „D:\gry\Pro Evolution Soccer 2015\E-Mod Selector\Exe Changer\EMOD\”.
--- Koniec cytatu ---
Witam!
Miałem podobny problem jak kolega, ale na końcu ścieżki był plik 'steam.api'
Okazało się, ze mam dwa pliki o tej samie nazwie ale innym rozszerzeniu (dlatego się nie zastępowały)
Usunąłem 'stary' i już działa poprzez selektor.
Wcześniej jak wyskakiwał błąd to grę można było włączyć poprzez uruchomienie od raz z ikonki "E-MOD".
Póki co jestem po pierwszym meczu, i mam pytanie. Możliwe ze czegoś brakuje.
Stroje są ok, herby ok, piłkarze ok, bandy reklamowe ok, a jedyne co zwróciło moja uwagę, to że na 'bandach kibicowskich' napisy są w języku niemieckim i angielskim pomimo tego że herb na bandzie się zgadza.
Ktoś potrafi pomóc?
Pozdrawiam
Edit: Posiadam zainstalowaną wersje v1.0, czy update to poprawia?
hose444:
@Xander:
--- Cytuj ---Pobralem v1 z torrentow i plik EMODFace cpk xzw 1 w archiwum E-MOD4 jest uszkodzony, przez co uniemozliwia instalacje.
--- Koniec cytatu ---
Uszkodzone archiwum oznacza, że coś się źle ściągnęło, ale nie w pełni. Spróbuj jeszcze raz pobrać, sprawdź, czy Ci antywirus nic nie usuwa. Przeczyść peceta CCleanerem itp.
@s10:
--- Cytuj ---Co do samej gry to tak jak ktoś pisał za dużo jest polskich klubów w pucharach.
--- Koniec cytatu ---
Mnie też to irytuje, ale taka już uroda KONAMI. Coś tam słyszałem, że podmienią Ekstraklasę na inną ligę i będzie tych miejsc polskich klubów pięć, z tym, że cztery kluby zaczną od eliminacji, bo teraz jest chyba tak, że od razu idą do grupy.
--- Cytuj ---co bym dodał to na pewno nowe stadiony choć wiem że to nie takie proste
--- Koniec cytatu ---
Tak - to nie jest takie proste, zważywszy na to, że jedyny twórca stadionów jest teraz w klasie maturalnej czy coś takiego i nie tworzy w ogóle obiektów do moda.
@panczasky:
--- Cytuj ---to że na 'bandach kibicowskich' napisy są w języku niemieckim i angielskim pomimo tego że herb na bandzie się zgadza.
--- Koniec cytatu ---
Ja też tak mam. W wersji 1.0.
s10:
Poza stadionami, których zawsze w PES mało, pytanie do twórców - czy myśleliście o dodaniu zespołów klasycznych? Ewentualnie na początek strojach do wybrania dla dzisiejszych składów, a potem dodania np. Milanu 1994, Juventusu 1996 i 2003, MU 1999, Valencii 2000, i reprezentacji itp.?
Nawigacja
[#] Następna strona