Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
Ekstraklasa MOD 15 v3.0 Nowy Sezon!
Ed:
Witam mam wielki problem z EKSTRAKLASAMOD 2.0., mianowicie, mam słabego kompa i przez to muszę grać bez kibiców na trybunach, wgrywając nowy wcześniej wymieniony MOD nie mogę z dodanych stadionów usunąć kibiców i gra mi tnie. Próbowałem już usunąć pliki odpowiedzialne za stadiony, ale wtedy gra mi się odpala w wersji oryginalnej, edytowałem również DpFileList i usuwałem tam stadiony.., ale prawdopodobnie robię to nie umiejętnie, ponieważ gdy włączam grę, mam czarny ekran... Z tego co wiem problem leży w DpFileList i w tym, że nie umiem tego dobrze edytować, bardzo proszę jeżeli ktoś umie to zrobić poprawnie niech udostępni mi to do ściągnięcia :) Będe wdzięczny, a jak ktoś pomoże z Olsztyna to zapraszam na jakiś meczyk i piwko, na mój koszt. Pozdro !
Stroszek76:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPatch działa nazwiska piłkarzy wszystko się zgadza szkoda tylko że Nie ma Widzewa Łódź rozumiem że jest to najsłabsza drużyna z 1 ligi ale mimo wszystko
--- Koniec cytatu ---
Wejdz do edytora w grze i w pozycje "Struktura Ligi"Tam wejdz w 1 lige i zjedz na dół. Bedzie Widzew.Zamien go np z Wigrami Suwałki i masz RTS w 1 lidze i możesz grać.
Lewy23:
Witam serdecznie. Nie logowałem się na tym forum chyba od ponad 6 miesięcy, ale teraz specjalnie to zrobiłem, żeby podziękować twórcom za ten mod. Patch jest naprawdę bardzo dobry i przyjemnie gra się na nim. Są drobne niedociągnięcia, jednak ogrom pracy robi wrażenie. Dzięki temu patchowi po kilku latach wróciłem do PES-a. Starsi użytkownicy tego forum być może mnie kojarzą, zwłaszcza Ci z działu karier. :)
Btw: Mimo mojej naprawdę długiej nieobecności, nadal jestem na 9. miejscu pod względem czasu online. :laugh:
Grrruby:
Hej, Czy ktoś powie mi jak połaczyć NESA mod wraz z Ekstraklasą? :) Jest w ogóle taka opcja? Dziękuję serdecznie za odpowiedź :)
hose444:
@Lewy23:
--- Cytuj ---Btw: Mimo mojej naprawdę długiej nieobecności, nadal jestem na 9. miejscu pod względem czasu online. :laugh:
--- Koniec cytatu ---
Szacuneczek! ;)
@Grruby:
--- Cytuj ---Hej, Czy ktoś powie mi jak połaczyć NESA mod wraz z Ekstraklasą? :) Jest w ogóle taka opcja? Dziękuję serdecznie za odpowiedź :)
--- Koniec cytatu ---
O ile dobrze mnie się wydaje (bo jeszcze nie mam Moda) to w Selektorze jest wybór pomiędzy gameplayem normalnym, a NESA.
Nawigacja
[#] Następna strona