Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Ekstraklasa MOD 15 v3.0 Nowy Sezon!

<< < (45/80) > >>

Stroszek76:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENadal to samo...

--- Koniec cytatu ---
Zainstaluj inna przegladarkę np Google Chrome,i przez nia pobieraj .Ja tak zrobilem i poszło całkiem sympatycznie.4 h i po krzyku  :)

Snake89:
Pobieranie przez MEGA działało mi bardzo dobrze zarówno na chromie i operze w niecałą godzinke się ściągnęło :)

pesosik:
Witam
Chciałbym się dowiedzieć czy będzie może E-MOD v2.0 do pobrania w partach lub w formie torrenta, ponieważ mam słaby internet i nie dam rady na raz pobrać tak dużego pliku.

hose444:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam
Chciałbym się dowiedzieć czy będzie może E-MOD v2.0 do pobrania w partach lub w formie torrenta, ponieważ mam słaby internet i nie dam rady na raz pobrać tak dużego pliku.

--- Koniec cytatu ---

Party będą, ale na razie nie wiadomo kiedy. O torrenta zapytałem autora moda, jak da znać, to napiszę  ;)

martinezziom:
Panowie, mam ten sam problem, nie mogę uruchomic dodatku, mam owe ikony z tym ze widze ze tyo plików nie jest  "ini" tylko " dll" po uruchomieniu selektora oczywiscie jako administrator i kliknieciu na co kolwiek wyskakuje blad" wystapil nieobslugiwany wyjatek w aplikacji/ odmowa dostepu do sciezki... \ sckencrypy.... dodam że w momencie w ktorym wlaczam selektor, owe ikonki sa, w momencie w ktorym wystapi blad i klikne kontynuuj to ikony znikaja, i nie chodzi tu o zadnego antywirusa... gra to pirat jak coś.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej