Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Ekstraklasa MOD 15 v3.0 Nowy Sezon!

<< < (47/80) > >>

SlaveQ85:
TUTORIAL JAK ZAMIENIĆ DRUŻYNY W 1 LIDZE (Widzew, Stilon itd) by MichW

REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Lewy23:
Panowie, mam pewien problem. Gra na patchu działa u mnie chyba nawet lepiej niż na wersji niezmodyfikowanej, jednak pojawił się pewien mankament.
W trybie kariery po wybraniu drużyny (dokładnie Toronto FC) w przypadku naciśnięcia przycisku "dalej" (zaraz po ogłoszeniu mnie managerem :D) pojawia się czarny ekran i... nic. Ktoś ma jakieś porady?

jeremy7:
Witam mam problem . Oczywiscie odpalam jako administrator i wywala mnie w momencie gdy jest na dole napisane nawiązywanie połączenia i w tle stadion widać z perspektywy goscia z aparatem :) czekam na pomoc

hose444:
Przeinstalowaliście grę, moda? Problemy się dalej pojawiają? Lewy próbowałeś inną drużynę w ML? Jeremy, dobrze zainstalowałeś, wedle instrukcji?

jeremy7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPrzeinstalowaliście grę, moda? Problemy się dalej pojawiają? Lewy próbowałeś inną drużynę w ML? Jeremy, dobrze zainstalowałeś, wedle instrukcji?

--- Koniec cytatu ---
Tak wypakowałem kliknąłem na ten instalator co jest ikona pes wybrałem folder z grą tak jak na screenie wszystko było odpaliłem slector jako administrator odpalam gre no i jest intro i po wywala w tym momncie co pisałem :X

REJESTRACJA lub LOGOWANIETak wypakowałem kliknąłem na ten instalator co jest ikona pes wybrałem folder z grą tak jak na screenie wszystko było odpaliłem slector jako administrator odpalam gre no i jest intro i po wywala w tym momncie co pisałem :X

--- Koniec cytatu ---
Plus teraz chcialem sprawdzic czystego pes to tez zainstalowałem na nowo i jak właczam to jest to samo

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej