Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Ekstraklasa MOD 15 v3.0 Nowy Sezon!

<< < (46/80) > >>

SlaveQ85:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPanowie, mam ten sam problem, nie mogę uruchomic dodatku, mam owe ikony z tym ze widze ze tyo plików nie jest  "ini" tylko " dll" po uruchomieniu selektora oczywiscie jako administrator i kliknieciu na co kolwiek wyskakuje blad" wystapil nieobslugiwany wyjatek w aplikacji/ odmowa dostepu do sciezki... \ sckencrypy.... dodam że w momencie w ktorym wlaczam selektor, owe ikonki sa, w momencie w ktorym wystapi blad i klikne kontynuuj to ikony znikaja, i nie chodzi tu o zadnego antywirusa... gra to pirat jak coś.

--- Koniec cytatu ---
Słuchaj nie bardzo rozumiem o co chodzi z twojej wypowiedzi. Wgraj te pliki i zobacz czy dalej to samo. Pamiętaj że najpierw trzeba w selectorze kliknąć make backup.
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Jeżeli to nie pomoże to pokaż screena z folderu z grą oraz z folderu emod-dlc oraz jak klikasz selector i wywala ten błąd.

martinezziom:
Chce wysłać screen ale wyskakuje komuinkat "Katalog załączników jest pełny. Spróbuj wysłać mniejszy plik i/lub skontaktuj się z administratorem"

Grrruby:
Czyli NESA jest już zawarta w tym modzie, tylko po prostu trzeba odpalić grę przez EMOD Nesa? :D
Która to w ogóle jest wersja nesa, v3?

karlossantana81:
SlaveQ85 mam zainstalowany Pesgalaxy Patch 2015 4.01 AIO i czy mogę na niego zainstalować wasz patch Ekstraklasa MOD 15 v. 2.0, czy muszę odinstalować i instalować go na czystego PESa?

hose444:
@Grrruby:

--- Cytuj ---Czyli NESA jest już zawarta w tym modzie, tylko po prostu trzeba odpalić grę przez EMOD Nesa? :D
--- Koniec cytatu ---
Tak.

--- Cytuj ---Która to w ogóle jest wersja nesa, v3?
--- Koniec cytatu ---
Nie wiem, ale chyba najnowsza.

@karlossantana81:

--- Cytuj ---mam zainstalowany Pesgalaxy Patch 2015 4.01 AIO i czy mogę na niego zainstalować wasz patch Ekstraklasa MOD 15 v. 2.0, czy muszę odinstalować i instalować go na czystego PESa?
--- Koniec cytatu ---
Mod ma osobne exe i settings, także nie ma problemu  :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej