Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Ekstraklasa MOD 15 v3.0 Nowy Sezon!

<< < (49/80) > >>

hose444:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDzięki za pomoc odłączenie internetu pomogło

--- Koniec cytatu ---

Dziękujemy klikając ikonkę piwa pod profilem osoby, której jesteśmy wdzięczni   :)

Maelecjus:
Wszystko ładnie, pięknie. Patch 9/10. Jedno ale. Wiecie może dlaczego nie mam do wyboru tej wersji Nesa?

hose444:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWszystko ładnie, pięknie. Patch 9/10. Jedno ale. Wiecie może dlaczego nie mam do wyboru tej wersji Nesa?

--- Koniec cytatu ---

Nie mam pojęcia. Zmieniałeś w selektorze exe?

thomson72:
Cześć,
Mam problem z rozdzielczością, Full Screenem oraz padem a mianowicie, oprócz settings w głównym folderze nie widzę innego np. od patcha, WIEM że jest instrukcja ale  pliku settings.dat nie mam w moich dokumentach a instalowałem na wyłączonym antywirusie. Gdzie mam szukać ustawień? Dodam, że jak wybiorę pes2015.exe to wszystko jest tak jak mam ustawione w settings w głównym folderze.

hose444:

--- Cytat: thomson72 ---Cześć,
Mam problem z rozdzielczością, Full Screenem oraz padem a mianowicie, oprócz settings w głównym folderze nie widzę innego np. od patcha, WIEM że jest instrukcja ale  pliku settings.dat nie mam w moich dokumentach a instalowałem na wyłączonym antywirusie. Gdzie mam szukać ustawień? Dodam, że jak wybiorę pes2015.exe to wszystko jest tak jak mam ustawione w settings w głównym folderze.

--- Koniec cytatu ---
Ustawienia są tylko jedne i tam je kalibrujesz. Jeśli masz problem z full screen, to wystarczyło uważnie poczytać wątek (pierwszą stronę  ::)):

--- Cytat: Sławek ---UWAGA!!!
Jeżeli ktoś ma problem z ustawieniem np rozdzielczości lub jak mu gra przycina to niech usunie plik settings.dat z KONAMI\E-MOD 2015. by PESnext.pl z moich dokumentów
--- Koniec cytatu ---

Co do pada to daj "DirectInput" w ustawieniach, jak wybierasz pada.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej