Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Ekstraklasa MOD 15 v3.0 Nowy Sezon!

<< < (50/80) > >>

thomson72:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEUstawienia są tylko jedne i tam je kalibrujesz. Jeśli masz problem z full screen, to wystarczyło uważnie poczytać wątek (pierwszą stronę  ::)):
Co do pada to daj "DirectInput" w ustawieniach, jak wybierasz pada.

--- Koniec cytatu ---

Odnoszę wrażenie, że nie zrozumiałeś mojej wypowiedzi, napisałem, że wszystko mi działa w zwykłym PES2015.exe PAD również :) a nie mam w  KONAMI\E-MOD 2015. by PESnext.pl  settings.dat i nie mam czego usunąć... jak mam to rozwiązać?

hose444:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEOdnoszę wrażenie, że nie zrozumiałeś mojej wypowiedzi, napisałem, że wszystko mi działa w zwykłym PES2015.exe PAD również :) a nie mam w  KONAMI\E-MOD 2015. by PESnext.pl  settings.dat i nie mam czego usunąć... jak mam to rozwiązać?

--- Koniec cytatu ---
Nie zrozumiałem, fakt. Nie wiem, jak Ci pomóc.

michał1988x:
REJESTRACJA lub LOGOWANIECześć,
Mam problem z rozdzielczością, Full Screenem oraz padem a mianowicie, oprócz settings w głównym folderze nie widzę innego np. od patcha, WIEM że jest instrukcja ale  pliku settings.dat nie mam w moich dokumentach a instalowałem na wyłączonym antywirusie. Gdzie mam szukać ustawień? Dodam, że jak wybiorę pes2015.exe to wszystko jest tak jak mam ustawione w settings w głównym folderze.

--- Koniec cytatu ---

w folderze konami masz 2 pliki e mod 2015 i pro evo 2015  wejdz w pro evo 15  tam masz plik setings.dat kopiuj wklej do folderu e-mod 15 ot cała filozofia potem w ustawieniach wszystko sobie ustawiasz od początku.

litmanen:
patch super narazie żadnych błędów się nie doszukałem, spolszczenie w nim również pierwsza klasa :)

thomson72:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEw folderze konami masz 2 pliki e mod 2015 i pro evo 2015  wejdz w pro evo 15  tam masz plik setings.dat kopiuj wklej do folderu e-mod 15 ot cała filozofia potem w ustawieniach wszystko sobie ustawiasz od początku.

--- Koniec cytatu ---

Już opanowałem, odpalając PES-a przez Ekstraklasa Mode Selektor włączałem funkcję Make Backup według instrukcji i gra odpalała się na niskiej rozdzielczości w oknie Windows, po wyjściu włączałem Restore Backup i po zmianie w setings nic się nie zmieniało. Włączyłem ponownie Mode Selektor jak wyżej ale po wyjściu z gry zamknąłem okno X a nie robiłem Restore Backup i teraz dopiero zmiany w setings się nanoszą. W sumie było to logiczne, bo jak inaczej miałem wprowadzać zmiany w setings bez załadowania Patcha :) za sztywno trzymałem się instrukcji. Sorry za zamieszanie. Pozdrawiam

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej