Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Ekstraklasa MOD 15 v3.0 Nowy Sezon!

<< < (75/80) > >>

SlaveQ85:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEteraz wkleiłem to z foolderem i dalej nie działa REJESTRACJA lub LOGOWANIE

--- Koniec cytatu ---
To uruchom teraz selector(jako administrator) i dopal grę z E-Mod i powiedz co się dzieje.

lukasz_190:
I nic tak jak było niema nazw dalej

picasso-ps:
Po dłuższym czasie wróciłem ponownie do PESa ostatni raz grałem na PES 2013 i uważam, że ten mod w wersji v3 jest super - świetna robota panowie. Powiedzcie mi jeszcze jak zmienić nazwy pozycji pilkarzy na polskie lub skąd je pobrać. Z góry dzięki za odpowiedź i jeszcze raz moje gratulacje. Pozdrawiam

Chałwa:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPo dłuższym czasie wróciłem ponownie do PESa ostatni raz grałem na PES 2013 i uważam, że ten mod w wersji v3 jest super - świetna robota panowie. Powiedzcie mi jeszcze jak zmienić nazwy pozycji pilkarzy na polskie lub skąd je pobrać. Z góry dzięki za odpowiedź i jeszcze raz moje gratulacje. Pozdrawiam

--- Koniec cytatu ---
W spolszczeniu od Tommy'ego są ikonki pozycji po Polsku - REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Screen:

picasso-ps:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEW spolszczeniu od Tommy'ego są ikonki pozycji po Polsku

--- Koniec cytatu ---
Z góry dzięki ale jak i gdzie to podmienić? Jeszcze jedno pytanie: podczas gry gdy przyśpieszam zawodnikiem obraz robi się taki lekko rozmazany czy zamglony może ktoś wie jak to zmienić czy poprawić?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej