Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
Ekstraklasa MOD 15 v3.0 Nowy Sezon!
Fabek:
Przyśpiewki są tylko dla zagranicznych drużyn? ???
mat3uszlg:
Witam
Mozecie mi powiedziec jak to rozpakowac bo kminie juz z 2 h i nic ... mam te 3 pliki tak i co mam zrobic klikam otworz potem wybierz program z listy daje win rar i jak mam to wypakowac niby ??? prosze o pomoc
Fabek:
O jesss
Ściągasz Win Zipa. Instalujesz. Klikasz prawym na 1szy part moda i wybierasz Extract files...
To takie skomplikowane?
frezer015:
Witam.
Mam problem z uruchomieniem patcha. Zrobiłem wszystko jak należy zgodnie z instrukcja wszystko skopiowałem w odpowiednie miejsce. Po uruchomieniu Ekstraklasa Mod Selector gra uruchamia się jedynie wybierając pes2015, wybieraja E-mod lub nesa gra jakby zaczyna się ladowac jednak wywala spowrotem do Mod Selectora. Uruchamiam jako administrator.
BartPB:
Witam jako że jestem "świeżak" w tych sprawach to chciałem zapytac jak zainstalowac tego patcha ?
Mam poprzedni z ekstraklasą ale wiadomka że chciałbym odświeżyć i otóż po ściągnięciu tych trzech Partów mam je w postaci tych białych kopert a nie coś w stylu instalki czy innego pliku , nie mam pojecia jak to zrobić :/ Sorrki za tak badziewne pytania ale wiecie słabo sie znam na tych rzeczach , ps : Wiem ze nie bardzo mowi sie tu o oryginałach i tych "darmo" Ale nie mam Pesa oryg . Pomoże ktos ? Czy to tylko na oryginalne wersje ? :( :(
Nawigacja
[#] Następna strona