Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Ekstraklasa MOD 15 v3.0 Nowy Sezon!

<< < (10/80) > >>

Maelecjus:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEwszystkie kluby z ekstraklasy mają przyśpiewki ?

--- Koniec cytatu ---

Żadna nie ma.

bbgc:
Mam taki sam błąd jak buczo wyskakuja on przy kliknieciu w e-mod.exe (uruchamiam jako administratora)

SlaveQ85:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMam taki sam błąd jak buczo wyskakuja on przy kliknieciu w e-mod.exe (uruchamiam jako administratora)

--- Koniec cytatu ---
Może antywirus usunął ci pliki? Zobacz czy masz w folderze z grą pliki o nazwie: sdkencryoted oraz steam_api oraz setting_b.dll

hose444:
Mam tylko jeden mały problem (wreszcie znalazłem czas, by zainstalować :)) - nie mogę zmienić priorytetu procesu Moda, a dzięki temu szybciej mi chodzi PES. Jestem administratorem i uruchamiam jak administrator.

Jakieś pomysły? Jak chcę zmienić "EMOD.exe" priorytet na wysoki, to mi odmowa wyskakuje.

A jakbym nie uruchomił jako admin? Da się tak? Może wtedy mógłbym priorytet zmienić?

SlaveQ85:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMam tylko jeden mały problem (wreszcie znalazłem czas, by zainstalować :)) - nie mogę zmienić priorytetu procesu Moda, a dzięki temu szybciej mi chodzi PES. Jestem administratorem i uruchamiam jak administrator.

Jakieś pomysły? Jak chcę zmienić "EMOD.exe" priorytet na wysoki, to mi odmowa wyskakuje.

A jakbym nie uruchomił jako admin? Da się tak? Może wtedy mógłbym priorytet zmienić?

--- Koniec cytatu ---
Możesz odpalić bez administratora ale od razu z exe bez selectora, ale najpierw musisz odpalić z selectora by podmieniło te pliki co są pod to exe i wtedy już możesz odpalać z exe bez selectora ale pierwszy raz musi być z selectora. :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej