Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
Ekstraklasa MOD 15 v3.0 Nowy Sezon!
hose444:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMożesz odpalić bez administratora ale od razu z exe bez selectora, ale najpierw musisz odpalić z selectora by podmieniło te pliki co są pod to exe i wtedy już możesz odpalać z exe bez selectora ale pierwszy raz musi być z selectora. :)
--- Koniec cytatu ---
Zrobiłem tak i teraz mogę zmieniać ten priorytet, dzięki! Pogram trochę, to dam opinię, błędy jakie wychwycę też dam u Was w odpowiednim wątku. :)
SlaveQ85:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEZrobiłem tak i teraz mogę zmieniać ten priorytet, dzięki! Pogram trochę, to dam opinię, błędy jakie wychwycę też dam u Was w odpowiednim wątku. :)
--- Koniec cytatu ---
super, cieszę się
hose444:
Pierwszy mecz nareszcie za mną. Wisła - Cracovia 3-1 na profesjonalnym 8) Żaden wyczyn, ale dłuuugo w PESa nie grałem, a aktualnej edycji dalej się uczę. Jutro zaczynam ML, oczywiście "Białą Gwiazdą", także myślę, że pogram trochę na professional i pomyślimy co dalej.
Klimat, wykonanie Moda - kapitalne! I tyle chyba wystarczy.
Małe pytanko tylko mam: można wgrać do tego Moda ten dodatek, który dodaje cut-scenki przed meczem?
SlaveQ85:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPierwszy mecz nareszcie za mną. Wisła - Cracovia 3-1 na profesjonalnym 8) Żaden wyczyn, ale dłuuugo w PESa nie grałem, a aktualnej edycji dalej się uczę. Jutro zaczynam ML, oczywiście "Białą Gwiazdą", także myślę, że pogram trochę na professional i pomyślimy co dalej.
Klimat, wykonanie Moda - kapitalne! I tyle chyba wystarczy.
Małe pytanko tylko mam: można wgrać do tego Moda ten dodatek, który dodaje cut-scenki przed meczem?
--- Koniec cytatu ---
na pw masz niespodziankę
na pw u mnie ;)
bbgc:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMoże antywirus usunął ci pliki? Zobacz czy masz w folderze z grą pliki o nazwie: sdkencryoted oraz steam_api oraz setting_b.dll
--- Koniec cytatu ---
nie mam tych plików , co proponujesz zrobić?
Nawigacja
[#] Następna strona