« dnia: Kwiecień 10, 2015, 20:42:35 »
Witajcie. Miło mi poinformować, że po wielu godzinach udało mi się w końcu uruchomić moje Nieoficjalne Spolszczenie PES 2015 na konsoli X-box 360
Na razie samo tłumaczenie zostało zaimplementowane do patcha The.Return.of.the.Kings.by.Petriz.&.Tibinator.v2.2, jednak po przekonwertowaniu go na konsole, mam zamiar wmontować je do WSZYSTKICH pakietów DLC.
DLACZEGO?
Jak doskonale zdajecie sobie sprawę, część graczy ma przerobione konsole i nie gra w PESa po sieci przez co może korzystać z patchów, które zazwyczaj nie wymagają najnowszych pakietów DLC. Jednak po raz kolejny chcę pomóc wszystkim, więc Spolszczenie znajdzie się w każdym DLC, tak aby również grający po sieci byli zadowoleni i mogli z niego korzystać w ostatnich pakietach danych
Tym samym sposób instalacji będzie po raz kolejny banalny (Kopiujemy na PenDrive, zrzucamy do konsoli,tyle).
Póki co wszystko idzie bezproblemowo. Przekopiowałem największe pliki + przetłumaczyłem nowe konsolowe frazy.
Jednak to nie wszystko. Jeśli są tutaj osoby, które chciałyby przetestować samo działanie tłumaczenia (bardzo ograniczone, ale tak aby sprawdzić sposób instalacji i poprawności działania) dajcie znać w komentarzach lub na PW.
Planuję w podobny sposób zaimplementować Spolszczenie do pakietów DLC na PS3, jednak do tego będę potrzebować pomocy posiadaczy tej konsoli.
Ponieważ zostałem wystawiony na szaro i niestety nie mam dostępu do własnego FanPage-u na FB, mam zamiar powrócić z oficjalnym FB na którym będziecie mogli śledzić wszystkie informacje i postępy z prac w patchach oraz tłumaczeniach dla serii PRO EVO!
O WSZYSTKICH NOWINKACH DOWIECIE SIĘ W TYM TEMACIE!
Na zachętę kilka screenów z konsolowego tłumaczenia:
P.S Prosiłbym o pomoc w zmniejszeniu Screenów. Niestety nie wiem jak to poprawić.
« Ostatnia zmiana: Maj 14, 2015, 14:40:48 wysłana przez Michał17Widzew »