Witajcie. Ostatnio na forum zaczęło się coś dziać, więc pomyślałem, że można by było stworzyć jakiegoś fajnego managera. Oczywiście bez zbędnych bajerów dotyczących pensji, stadionów i tym podobnych. Prosta sprawa, zakupy/sprzedaże i ruszamy z ligą, w której przewidziane jest
14 miejsc. Wszystko prowadzone byłoby w PES 2015 na Patchu Pesgalaxy w trybie "Liga". Prawdopodobnie więc mielibyście wgląd do
form zawodników przez każdym meczem, co w jakimś stopniu urozmaiciłoby rozgrywki. Kolejnym plusem rozgrywek byłoby
zmęczenie zawodników, dzięki któremu będziecie musieli w jakimś stopniu stosować rotację w trakcie ligowego sezonu.
Pomimo iż w PESie 2015 jest już większy wybór lig, niż to było w poprzednich latach, to wciąż nie ma jeszcze takiego pola manewru jak w fifie. Dlatego też postanowiłem, że liga byłaby mieszana, po kilka zespołów z tego samego bądź bardzo podobnego poziomu. Przygotowałem również trzy koszyki, w których rozplanowałem potencjalne drużyny, które moglibyście przejąć. I tutaj zadanie dla chętnych do wzięcia udziału w tej zabawie, aby
zagłosowali w ankiecie, który koszyk powinniśmy zagrać. Mam nadzieję, że pomysł przypadnie Wam do gustu i znajdzie się te paręnaście chętnych, szczególnie, że obecnie na forum nie odbywa się żaden manager.
W razie potencjalnego wybrania koszyka pierwszego, użytkownik może zgłosić chęć objęcia drużyny z niższego koszyka. Nie działa to jednak w drugą stronę, w razie wyboru koszyka trzeciego, nikt nie może objąć drużyn z koszyka jeden i dwa, jednak może zgłosić chęć objęcia drużyny, która nie znajduje się w żadnym zestawieniu. Liczę, że znajdą się chętni. Pozdrawiam.
Udział w managerze brać mogą użytkownicy Sportsgames.pl oraz Pesleague.pl