Dział Ogólny > PES 2016 - Dyskusje
PES 2016: Gra zaoferuje nam więcej licencji niż kiedykolwiek wcześniej!!
OnoMatoPeja:
--- Cytuj ---reakcja musi byc prawie natychmiastowa a nie czasem dropy jakbym grał ze stacją na antarktydzie na modemie na korbke:)
--- Koniec cytatu ---
Cóż... musisz poprawić sprzęt ? Pad czy klawiatura, oraz odświeżanie monitora i render gry to znaczące rzeczy chociaż by w grach FPS gdzie te czynniki mają ms opóźnienia względem tego co zrobisz na padzie a zobaczysz na monitorze.
Bardziej to kumuluje się przy grze online gdzie lag jest nieraz nieznośny a mecz strasznie spowalnia.
Tego nie naprawią (online), bo i tak zawsze się znajdzie troll który zlaguje łącze na swą korzyść.
MGS:
REJESTRACJA lub LOGOWANIECóż... musisz poprawić sprzęt ? Pad czy klawiatura, oraz odświeżanie monitora i render gry to znaczące rzeczy chociaż by w grach FPS gdzie te czynniki mają ms opóźnienia względem tego co zrobisz na padzie a zobaczysz na monitorze.
--- Koniec cytatu ---
Nie w tym problem.
Niby po przesiadce z 2014 na 2015 wydaje sie, ze czas rekacji jest ok, ale wystarczy odpalic sobie jakas starsza edycje - np pes6 zeby stwierdzic, ze dalej nie jest tak jak powinno byc.
topek:
Dla mnie w pierwszej kolejności muszą poprawić reakcje zawodników offline....niby minimalne opóźnienie jednak dla doświadocznych graczy jest to mega zauważalne....jedynie na sync off jest ok ale obraz sie psuje. Pierdziele to jak tego znowu nie poprawią ani mi sie sni kupić tego bubla.
Nie wspomnę o jakichś innych niuansach ...nie wiem w ogóle jak pamiętam od pierwszych Pesów zawsze jakoś tak było, ze w jednym pesie cos bylo super a jakis element do bani to w nastepnym jedno poprawili a drugie skopali....i tak jest caly czas z tymi pesami cos poprawia cos zepsuja ...jakby zebrac wszyskie plusy z kazdej wersji pesa wyszlaby gra idealna :D....ogolnie dziwne te japonce :P
jawor001:
niech się za stadiony wezmą, 20 stadionów to kpina gdzie jest camp nou , santiego bernabeu itd.
hose444:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEniech się za stadiony wezmą, 20 stadionów to kpina gdzie jest camp nou , santiego bernabeu itd.
--- Koniec cytatu ---
Też prawda.
Nawigacja
[#] Następna strona