Dział Ogólny > PES 2016 - Dyskusje
PES 2016: Gra zaoferuje nam więcej licencji niż kiedykolwiek wcześniej!!
krzaq12:
PES 2015 zdobył tytuł najlepszej gry sportowej na targach Gamescom, a to już coś znaczy. Myślę, że to również może się przyczynić do ,,szumnie" zapowiadanych licencji i tego że coraz więcej lig będzie chciało się pokazać/zareklamować w tej właśnie produkcji.
Warto jednak poczekać na oficjalne informacje, żeby nie zawieść się tak jak w przypadku np. hiszpańskich stadionów. :)
MGS:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEW PES 4,5,6 nie było licencji na Bundesligę?
--- Koniec cytatu ---
Przez krotki czas (chyba w pes4 i 5) byla na zasadzie takiej jak obecnie jest liga angielska. Pozniej calkiem ja wycieli.
Od zawsze PES slynal ze swietnej animacji, fizyki i gameplay'u. Jak zaczeli to kaszanic to zaczely sie problemy. Na tym Konami powinno sie skupic. Walka o licencje z EA jest skazana na porazke.
Douglas:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE Walka o licencje z EA jest skazana na porazke.
--- Koniec cytatu ---
Ale jednak zabrali rozgrywki UEFA oraz brazylijską ligę tylko dla siebie, a to już coś.
Ksawier:
PES 2015 zdobył tytuł najlepszej gry sportowej na targach Gamescom i co dalej nic po paru miechach na serwerach jest garstka ludzi i jeśli nie grasz w lidze na jakieś stronie to sobie pograsz tylko z PC jak już pisałem serwery do bani sędziowanie to już porażka zastanawiam się czy ci co programują grę kiedyś oglądali mecz piłki nożnej ;D ;D zresztą kitajce zawsze widza coś innego niż reszta świata a ich dlc robione przez Steam połowa graczy musiała usuwać plik mount aby pobrać coś to już śmiech na sali i pytanie jeszcze macie jakieś nadzieje na poprawę gry co rok to porażka to ocena graczy co tu graja długo nie moja dla mnie to w tym roku wyj*bana kasa w błoto :( :( :( :(
Kultura osobista!
pavulon666:
ja też grałem od czasu do czasu ale szczerze? co z tego jak gameplaj jest fajny offline skoro online zawsze jest jakis lag i zamiast grac na wyczucie to latwiej proste schematy, bo sie nie da kiwnąć czy przytrzymac piłki.
Serwery konami to lagserwers dlatego nie kupie już 16ki bo online leży.... A offline gra sie całkiem znośnie.
reakcja musi byc prawie natychmiastowa a nie czasem dropy jakbym grał ze stacją na antarktydzie na modemie na korbke:)
Nawigacja
[#] Następna strona