Autor Wątek: Najlepszy PES + dodatek ekstraklasa?  (Przeczytany 1168 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline bkt

• Amator
  • *
  • Autor wątku
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 01.08.2010r.
Najlepszy PES + dodatek ekstraklasa?
« dnia: Maj 11, 2015, 13:08:25 »
Sorki jeśli w złym miejscu zakłądam wątek, proszę o info, to przeniosę albo założę jeszcze raz.
Który według Was jest najlepszy PES?
A drugie pytanie - który pes i patch do ekstraklasy?
Proszę o wskazanie + i -.

Ja grałem w ISS 2 najwięcej a potem w którąś wersje chyba z 2011 albo 2012 roku i szczerze powiem, że ekstraklasa patch była zrobiona mam wrażenie lepiej niż w 2015. Szczególnie doping kibiców był bardzo głośny i wyraźny, w 2015 niestety prawie go nie słychać. Czy nie dałoby się w jakiś sposób podgrać dopingu z tamtych wersji do 2015?

Drugie pytanie dotyczy taktyki w czasie meczy (w 2015, może ktoś wie czy to jest dostępne):
I jeszcze jedno, pytanie dotyczace ogolnie tego pesa. W IIS 2 bylo cos takiego, ze mozna bylo jakims skrotem w momencie kiedy chcialem wyjsc z kontry przelaczyc ustawienie teamu na bardzo ofensywne. Przesuwal sie znaczek nad nazwiskiem bardziej w strone bramki przeciwnika, bylo chyba z 7 pozycji do wyboru. W tym momencie zawodnicy bez pilki biegli mocno do przodu i starali sie wyjsc na prostopadla szybka pilke, gdy sie to cofnelo na defensywne, team wracal sie do tylu. Bylo to bardzo wygodne. W PES 2011 chyba gralem i juz tego nie bylo. Czy tu jest taka mozliwosc?

Dzięki za odpowiedzi i zapraszam do dyskusji:)

Offline hose444

• Były członek Załogi
  • *
  • Dostał Piw: 42
  • Na forum od: 26.02.2011r.
  • Futbolomaniak
  • Gram w: PES 2016
Odp: Najlepszy PES + dodatek ekstraklasa?
« Odpowiedź #1 dnia: Czerwiec 11, 2015, 10:08:53 »
Najlepszy PES dla mnie to 13, 6 i całkiem blisko tego "naj" - 2015. Do 13 polecam Ekstraklasa Mod, choć nie jest on już aktualizowany, do 6 nie korzystam z patchy, a do 2015 oczywiście Ekstraklasa Mod - co chwila wychodzą nowe wersje  ;)
" border="0

"Opowieść trwa, historia nie kończy się nigdy."

TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer

Odp: Najlepszy PES + dodatek ekstraklasa?
« Odpowiedź #1 dnia: Czerwiec 11, 2015, 10:08:53 »