Sorki jeśli w złym miejscu zakłądam wątek, proszę o info, to przeniosę albo założę jeszcze raz.
Który według Was jest najlepszy PES?
A drugie pytanie - który pes i patch do ekstraklasy?
Proszę o wskazanie + i -.
Ja grałem w ISS 2 najwięcej a potem w którąś wersje chyba z 2011 albo 2012 roku i szczerze powiem, że ekstraklasa patch była zrobiona mam wrażenie lepiej niż w 2015. Szczególnie doping kibiców był bardzo głośny i wyraźny, w 2015 niestety prawie go nie słychać. Czy nie dałoby się w jakiś sposób podgrać dopingu z tamtych wersji do 2015?
Drugie pytanie dotyczy taktyki w czasie meczy (w 2015, może ktoś wie czy to jest dostępne):
I jeszcze jedno, pytanie dotyczace ogolnie tego pesa. W IIS 2 bylo cos takiego, ze mozna bylo jakims skrotem w momencie kiedy chcialem wyjsc z kontry przelaczyc ustawienie teamu na bardzo ofensywne. Przesuwal sie znaczek nad nazwiskiem bardziej w strone bramki przeciwnika, bylo chyba z 7 pozycji do wyboru. W tym momencie zawodnicy bez pilki biegli mocno do przodu i starali sie wyjsc na prostopadla szybka pilke, gdy sie to cofnelo na defensywne, team wracal sie do tylu. Bylo to bardzo wygodne. W PES 2011 chyba gralem i juz tego nie bylo. Czy tu jest taka mozliwosc?
Dzięki za odpowiedzi i zapraszam do dyskusji:)