Dział Ogólny > PES 2016 - Dyskusje
PES 2016: Poznaliśmy datę premiery i wygląd okładki!!
hose444:
No to ja tak: mnie się wydaje (i chyba mam rację), że to będzie PES 2015 w wersji 2.0. Mnie to pasuje zdecydowanie, czekam na więcej!
Okładka spoko :)
gac88:
szczerze powiem, że grafika prezentuje się brzydko, co najwyżej znośnie
pomijam to jak wyglądają twarze z bliska itd, ale ten silnik chyba naprawdę nie nadaje się do tej gry
no i jakby ktoś nie wiedział, to nie jest tak, że grafika na PC jest słaba, ta grafika ogólnie na nowym silniku jest słaba
różnica w grafice między wersją PC a next-genem wcale nie jest tak duża, next-gen to lepsza rozdzielczość cieni na stadionie i trochę lepsze tekstury, no i wszystko to co było na PC w wersji 2014 ale zdowngradowali w wersji 2015...
a np twarze w mojej subiektywnej ocenie lepiej wyglądają na PC niż na Xbox One, tam wyglądają jakby były wykonane z plastiku, do tego na Xbox One fatalnie się gra w dzień właśnie przez wyżej wymieniony cień na murawie który strasznie kontrastuje z oświetloną murawą.
nie podobają mi się też kolor i tekstura murawy, oraz kontrastujące stroje które wyglądają prawie tak jak w Fifa World Cup 2002
może trochę na wyrost, ale wg mnie lepszą grafikę(przyjemniejszą dla oka trawę) w czasie normalnego gameplayu miał PES2010 na PS3 niż ma PES2015 na Xbox One
graficznie bez rewolucji, ale jeśli gameplay będzie lepszy, mniej schematyczny niż w PES2015 to grę kupię
es_sabbi:
gameplay w PES2015 był schematyczny?? Co za głupoty opowiadasz
Ta gra ma taką mnogość rozwiązań że bardzo rzadko spotyka się żeby zobaczyć powtarzające się zagrania.
Letterbomb:
Mamy dopiero połowę czerwca a wy już narzekacie :)
Letischoo:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMamy dopiero połowę czerwca a wy już narzekacie :)
--- Koniec cytatu ---
Aż popatrzyłem kiedy się zarejestrowałeś. Tak - to było pewne, że w tym roku i pierwszy raz to widzisz :)
I drobnostka która cieszy - heksagon wraca :)
Nawigacja
[#] Następna strona