Dział Ogólny > PES 2016 - Dyskusje

PES 2016: Poznaliśmy datę premiery i wygląd okładki!!

<< < (5/172) > >>

PWN:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEgameplay w PES2015 był schematyczny?? Co za głupoty opowiadasz

Ta gra ma taką mnogość rozwiązań że bardzo rzadko spotyka się żeby zobaczyć powtarzające się zagrania.

--- Koniec cytatu ---

Nie wygłupiaj się :), w niedzielnym graniu ciężko dostrzec, to o czym każdy wyjadacz Pes 15 Ci powie, gra była mega schematyczna i oskryptowana. Masz wątpliwości, to popytaj polską czołówkę pro evo, a wszelkie wątpliwości zniknął jak ręką odjął :).

i jeszcze raz
REJESTRACJA lub LOGOWANIEUsmakabyle, czyli Mistrz Swiata Pes 2015,  w Berlinie rozklepał praktycznie wszystkich bazując na spamowaniu manualnym L1/\.  ::)

--- Koniec cytatu ---

Letterbomb:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Aż popatrzyłem kiedy się zarejestrowałeś. Tak - to było pewne, że w tym roku i pierwszy raz to widzisz :)

--- Koniec cytatu ---

i na pewno nie ostatni :)

hose444:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEgameplay w PES2015 był schematyczny?? Co za głupoty opowiadasz
Ta gra ma taką mnogość rozwiązań że bardzo rzadko spotyka się żeby zobaczyć powtarzające się zagrania.

--- Koniec cytatu ---

Dokładnie. Tylko trzeba umieć grać - od razu zaznaczam, że ja nie umiem zbytnio  :P

es_sabbi:
PWN dla tych co chca wygrać za wszelką cenę to liczą się takie schematy i to nie wina gry a ludzi.

Ja lubię grać swobodnie :) raz do przodu, raz do tyłu :) tak żeby mecze nie były nudne :)

mpoesp:
Dobrze, ze w turniejach Fify nie grają schematycznie  ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej