Dział Ogólny > PES 2016 - Dyskusje
PES 2016: Poznaliśmy datę premiery i wygląd okładki!!
PWN:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEgameplay w PES2015 był schematyczny?? Co za głupoty opowiadasz
Ta gra ma taką mnogość rozwiązań że bardzo rzadko spotyka się żeby zobaczyć powtarzające się zagrania.
--- Koniec cytatu ---
Nie wygłupiaj się :), w niedzielnym graniu ciężko dostrzec, to o czym każdy wyjadacz Pes 15 Ci powie, gra była mega schematyczna i oskryptowana. Masz wątpliwości, to popytaj polską czołówkę pro evo, a wszelkie wątpliwości zniknął jak ręką odjął :).
i jeszcze raz
REJESTRACJA lub LOGOWANIEUsmakabyle, czyli Mistrz Swiata Pes 2015, w Berlinie rozklepał praktycznie wszystkich bazując na spamowaniu manualnym L1/\. ::)
--- Koniec cytatu ---
Letterbomb:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Aż popatrzyłem kiedy się zarejestrowałeś. Tak - to było pewne, że w tym roku i pierwszy raz to widzisz :)
--- Koniec cytatu ---
i na pewno nie ostatni :)
hose444:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEgameplay w PES2015 był schematyczny?? Co za głupoty opowiadasz
Ta gra ma taką mnogość rozwiązań że bardzo rzadko spotyka się żeby zobaczyć powtarzające się zagrania.
--- Koniec cytatu ---
Dokładnie. Tylko trzeba umieć grać - od razu zaznaczam, że ja nie umiem zbytnio :P
es_sabbi:
PWN dla tych co chca wygrać za wszelką cenę to liczą się takie schematy i to nie wina gry a ludzi.
Ja lubię grać swobodnie :) raz do przodu, raz do tyłu :) tak żeby mecze nie były nudne :)
mpoesp:
Dobrze, ze w turniejach Fify nie grają schematycznie ;D
Nawigacja
[#] Następna strona