Dział Ogólny > PES 2016 - Dyskusje

PES 2016: Poznaliśmy datę premiery i wygląd okładki!!

<< < (10/172) > >>

OnoMatoPeja:
Jak by ktoś nie widział, jeszcze:

* PES 2016 Gameplay Trailer (PS4/Xbox One)
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

* PES 2016 Gameplay Teaser - IGN Video

Dllugi34:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWygląd bramki i fizyka siatki IDEALNA !!!
Czy naprawde trudno cos takiego zrobic... ?

--- Koniec cytatu ---
3

Gratuluję wam jeśli podniecać się takim siedem brawo w takim razie polecam wam winnig eleven 2 myślę że będziecie zadowoleni i w końcu wasze kompy wam to ogarnąć boki można zrywać

Ksawier:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE3

Gratuluję wam jeśli podniecać się takim siedem brawo w takim razie polecam wam winnig eleven 2 myślę że będziecie zadowoleni i w końcu wasze kompy wam to ogarnąć boki można zrywać

--- Koniec cytatu ---

nie  chodzi o to że ktoś ma kompa co nie wydala  bo mam fife i fifa ma większe wymagania niż pes ale chodzi o samą rozgrywkę w pesie po pewnym czasie kiedy dają dlc gra robi sie co raz gorsza niby coś poprawią  a inne zj*bią

hose444:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEKażdy post dotyczy innej kwestii

--- Koniec cytatu ---
Nie znasz Regulaminu. Poczytaj.

--- Cytuj --- nie wylewanie żali ze większą ludzi niedosyc ze ma kiepski sprzęt PC do tego gra na piratach a co najlepsze pewnie nie będą mieli zagrać na nowej wersji a już twierdzą że pes2016 będzie do pupy....
--- Koniec cytatu ---
Jakie żale? Krab napisał, że trailer kojarzy mu się z PESem 2, zapewne przez utwór Queen, a Ty wyjechałeś z czymś takim:

--- Cytuj ---Człowieku głupoty piszesz i tyle najpierw przeczytaj dokładnie co to jest co pokazujesz jeśli z tym kojarzy się tobie pes 2016 to gratulacje pewnie PCasz z kartonów zrobionego a monitor pewnie crt
--- Koniec cytatu ---

Nie było w wypowiedzi Kraba nic o tym, że ma słaby sprzęt. Kto tu ma frustracje?

tslysz:
Ja będę się cieszył z ulepszonej grafiki, większej ilości animacji, jak kolizje poprawią to też będzie git. I online... czasami zwolnienia masakra, najgorzej jak ktoś ma wolniejsze łącze i nauczył się "żyć" z lagami, ktoś ma lepsze i zaczyna mieć przez to lagi to ciężko grać a co dopiero wygrać przez wolniejsze reakcje itp. Gdyby gameplay mógł wyglądać podobnie jak na filmiku poniżej to byłaby bajka :D

na powyższym filmiku jest Rush Football 2, ale do końca nie wiem co to jest i czy w to da się grać :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej