Dział Ogólny > PES 2016 - Dyskusje

PES 2016: Poznaliśmy datę premiery i wygląd okładki!!

<< < (170/172) > >>

niebieski9:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEnie wiem czy sweet działa na online, mojego pesa ma jeszcze kurier w drodze.

--- Koniec cytatu ---
Aj to przykro mi, na weekend raczej nie dojdzie

Fabek:
No i gdzie ten wielki prowokator, co śmiał się, że z 1 screena potrafię wyczytać co będzie w ML? No, gdzie jesteś cwaniaczku? I kto miał rację? Wielki znawca się znalazł.

mpoesp:
Powiem tak. Pod względem gameplayu nie ma większych różnic między PS4 a PC. Wiem bo grałem i tu i tu. Więc nie ma czego się obawiać, bo jak wiadomo gra się modnie. I nie tylko ja to mówię, lecz większość recenzentów. Jeśli chodzi o grafikę to też naprawdę jest dobrze. Polecam ten patch graficzny: REJESTRACJA lub LOGOWANIE i gra wygląda naprawdę nieźle. Jeśli chodzi o ML to są pewne zmiany, pograłem kilka meczów i jest całkiem przyjemnie.

matyjasik90:
no ja za pes muszę czekać do wypłaty :( a ochota na granie jest wielgachna :)

dllugi40:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPowiem tak. Pod względem gameplayu nie ma większych różnic między PS4 a PC. Wiem bo grałem i tu i tu. Więc nie ma czego się obawiać, bo jak wiadomo gra się modnie. I nie tylko ja to mówię, lecz większość recenzentów. Jeśli chodzi o grafikę to też naprawdę jest dobrze. Polecam ten patch graficzny: REJESTRACJA lub LOGOWANIE i gra wygląda naprawdę nieźle. Jeśli chodzi o ML to są pewne zmiany, pograłem kilka meczów i jest całkiem przyjemnie.

--- Koniec cytatu ---

Co ty za głupoty piszesz jak nie ma różnicy?  Chyba nie w te wersje grasz

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej