Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - PC
[24.09.2015] ADELANTE PATCH 16 " SEASON 2015/16" FINAL VERSION
Canarino:
Patch mi nie działa mimo,że antywirusa w ogóle nie posiadam ,zrobiłem wszystko tak jak jest w instrukcji. Mam wersję reloaded i system windows 8 . Po włączeniu ikony nic się nic się nie dzieje,a jak uruchomię jako administrator to włącza się czarne okienko i też nic się nie dzieje.
jcb:
Canarino miałem tak samo :) Najlepiej to pobierz albo kup (Twoja sprawa ;d) antywirus AVG i wtedy dodaj do wyjątków ten plik a jeśli to nie pomoże to upewnij się czy masz zainstalowane DLC 6.0 (w moim przypadku ten sposób podziałał na ten sam błąd a raczej moje niedopatrzenie ;d )
Canarino:
REJESTRACJA lub LOGOWANIECanarino miałem tak samo :) Najlepiej to pobierz albo kup (Twoja sprawa ;d) antywirus AVG i wtedy dodaj do wyjątków ten plik a jeśli to nie pomoże to upewnij się czy masz zainstalowane DLC 6.0 (w moim przypadku ten sposób podziałał na ten sam błąd a raczej moje niedopatrzenie ;d )
--- Koniec cytatu ---
Ale po co mam dodawać ten plik do wyjątków skoro nie mam żadnego antywirusa. Plik Adp.dll znajduje się w folderze z grą i przez nic nie jest blokowany. Zaś dlc 6.0 jest ponoć zawarty już w tym patchu. Może patch był robiony pod windows 10 a ja mam windows 8 ,być może są jakieś niezgodności i dlatego patch nie działa.Poza tym po odinstalowaniu kitserwera przez plik manager w kitserwerze i kliknięciu na ikonę Ap13.exe gra nagle działa,ale wiadomo że nie ma strojów,itp.
jcb:
Patch nie jest robiony pod Windows 10 bo mi na win 8 wszystko mi śmigało ;) Radze Ci jednak spróbować pobrać i wkleić do folderu img (nie do kitservera) dlc tu masz link :
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
stanek1983:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPatch nie jest robiony pod Windows 10 bo mi na win 8 wszystko mi śmigało ;) Radze Ci jednak spróbować pobrać i wkleić do folderu img (nie do kitservera) dlc tu masz link :
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
--- Koniec cytatu ---
patch jest robiony na win7, win 10 technical a teraz kończony na win 10. Wszystko działa, fakt zapomnialem dodać że jak gracie na piratach to potrzebne jest DLC 6.0 oryginalom nie trzeba, ale to już nie moja wina. W pierwszym poście macie moje DLC z tego patcha, bo jest w nim jeden unnamed wydany. DLC nie wkleja się do img tylko do program data w windows.
Nawigacja
[#] Następna strona