Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - PC

[24.09.2015] ADELANTE PATCH 16 " SEASON 2015/16" FINAL VERSION

<< < (12/22) > >>

jcb:
Ja wkleiłem do img i wszystko działa ;))

Canarino:
Dzięki wielkie ''stanek1983'' za wstawienie tego pliku. Jednak trzeba było go wkleić do img tak jak powiedział ''jcb'' i zastąpić już inny znajdujący się tam dt0f.img oraz uruchomić Ap.exe jako administrator. Użytkownikowi Jcb  bardzo dziękuje za podpowiedź.
Mam jeszcze tylko jeden problem. Wszystko działa bardzo dobrze,ale jak tylko zmienię rozdzielczość uruchamiając AP13settings.exe  to gra się bardzo tnie oraz po kilku minutach wyskakuje informacja ''Pro Evolution Soccer 2013.exe przestał działać'' i wywala do windowsa. Jak można temu zaradzić ? Nie można zmieniać rozdzielczości ?

MichuVeB:
Stanek a ja mam pytanko bo Ty bardziej ogarnięty z PESa jesteś  :angel: Nie mam jeszcze twojego patchu zainstalowanego, ale mam zwykłego PESa 13 (pirat >:D ) I gdy chce rozpocząć zwykły mecz wywala mnie do pulpitu... DLC 6.0 mam zainstalowane i teraz właśnie zrobiłem aktualizację karty graficznej i dalej problem występuje. Może to wina Windowsa 8?

stanek1983:
UPDATE 1 - 15.08.2015
- poprawione logo Benefiki
- dodano nowe face i kitsy
- transfery na dzień 15.08.2015

Spoiler for Hiden: REJESTRACJA lub LOGOWANIE
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
pliki z folderu save wkleić do moich dokumentów, z folderu kitserv13 usuwamy swój folder GDB i zastępujemy go z update, usuwamy foldery dt0c.img i dt0f.img i wklejamy te z update

P.S: panowie nie wiem czemu macie problemy, przeanalizowałem każdy team, każdego zawodnika, mam jeszcze parę błędów (kitsy away Szachtar i inne) mnie nie wywala... popatrzę jeszcze raz grając w ML do końca sezonu może błąd wyjdzie w praniu

Canarino:
Scoreboard selector chyba nie działa poprawnie. Jak się ustawi obojętnie jaki scoreboard i kliknie na ''Use scoreboard'' to wyskakuje,że wystąpił nieobsługiwany wyjątek.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej