Cześć. Mam pozwolenie od Artura na stworzenie wątku.
Nie będę ukrywał, że kariera Melbourne nie dała mi satysfakcji. Zamierzam jednak wystartować z nową karierę. Powracam do Teamu Coca-Cola, jednak na trochę innych zasadach. Chcę, żeby skład tworzyło (powiedzmy, około) 10 użytkowników PesLeague, a resztę prawdziwi zawodnicy.
A w jakiej lidze byśmy grali? Nie wiem dokładnie, jak nazywałaby się, ale coś mniej więcej, jak "Polish Modern League", miałaby przypominać amerykańską MLS czy hinduską Super League.
Zespoły do ligi mieliby stworzyć użytkownicy forum, przy czym mile widziane będą nazwy klubów pochodzące od sponsorów (np. PGE Gdańsk, Warsaw Red Bulls, itp.), którzy zajmą również sporo miejsca na koszulkach (niczym jak w lidze szwedzkiej:
REJESTRACJA lub
LOGOWANIE). Wymagana będzie nazwa, zarys herbu, jakieś podstawowe informacje, barwy, sponsorzy i ich umieszczenie (oczywiście możliwe będzie stworzenie wszystkiego samemu, ale jeśli nie będzie takiej możliwości, wtedy to co napisałem, powinno wystarczyć).
Wątek będzie wykasowany potem.
Można sobie zarezerwować od razu miejsce, wstawiając post z rezerwacją - a potem uzupełnić dane.Np. "Rezerwuję - 1a" lub "Rezerwuję - 1b", lub "Rezerwuję - 1a i 1b"
Do wyboru:
-stworzenie zawodnika do Teamu Coca-Cola (jeszcze 4 miejsc)
-stworzenie zespołu do ligi (10 miejsc)
Możliwe są obie opcje
Formularz - część 1:
a) stworzenie zawodnika
b) stworzenie zespołu
Formularz - część 2a:
Spoiler for Hiden:
(użyć cytowania, żeby skopiować formularz)
Imię i nazwisko*:
Nazwisko na koszulce:
Data urodzenia:
Narodowość:
Wzrost:
Waga:
Lepsza noga:
Długość rękawów (krótkie/długie):
Koszulka (włożona do spodni/luźna):
Długość getrów (krótka/normalna/długa):
Dodatkowe akcesoria (frotka na nadgarstek/taśma na getrach/opaska na kolano):
Buty (kolor i marka, na nazwach się nie znam):
Pozycje (główna + 2 poboczne):
Główna umiejętność dla piłkarzy z pola** (rzuty wolne/ strzały/ szybkość/ drybling/ agresja i wślizgi):
Główna umiejętność dla bramkarzy** (refleks/ wykopy/ ustawianie się:
Włosy - kształt (długie/średnie/krótkie/bardzo krótkie/łysy), bądź podajecie dokładny namiar w Creation Master:
Kolor włosów:
Kolor skóry:
Zarost***:
Kolor brwi i zarostu:
Baki (tak/nie):
Konretna twarz z Creation Mastera (nie/tak+podaj numer twarzy)****:
Numer na koszulce:
*(musimy użyć swojego nicku jako nazwisko (z wyłączeniem cyfr), bądź: 1. jeśli nick jest imieniem - musi być wpisany jako imię; 2. jeśli z nicku nie da się utworzyć nazwiska - zezwalam na wymyślenie sobie)
**Wybierz umiejętność, która będzie cechowała Twojego piłkarza i będzie miała wyższą ocenę/współczynnik od innych umiejętności
***brak, bądź opisz zarost/daj zdjęcie/daj konkretny namiar z Creation Mastera
****nie pobieram gotowych twarzy z internetu, ani nie wgram gotowych twarzy poszczególnych piłkarzy z Fify; ewentualnie mogę 'upodobnić' Waszego grajka do prawdziwego zawodnika z Fify
POZYCJE:
1x BR
4x OBR
1x NAP
ZAJĘTE NUMERY:
9, 10, 13, 16
Formularz - część 2b:
Spoiler for Hiden:
Nazwa zespołu (mile widziana nazwa sponsora; wymagania: miasto polskie lub w pobliżu Polski, jak Kaliningrad, Wilno, itp.):Logo:Barwy (głównie dla kibiców):Nazwisko trenera:Stroje (jeśli nie chce wam się stworzyć - przejdźcie dalej, jeśli chce - w myśl ligi - jak najwięcej sponsorów:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE)Stadion (
REJESTRACJA lub LOGOWANIE - lista dostępnych, nazwę można zmienić, toteż (przykładowo) można wziąć Stadion Neder i nazwać go Arena Kielc lub inaczej):Flagi (NIEOBOWIĄZKOWE) (tutaj przykład ich rozmieszczenia:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE)Zawodnicy/budżet (coś w rodzaju "suwaka" (-2, -1, 0, 1, 2) - gdzie -2 to silniejszy skład, a 2 lepszy budżet:Zawodnicy w drużynie (NIEOBOWIĄZKOWE) (można wybrać maksymalnie 11 zawodników, których łączny overall nie będzie przekraczał (dla suwaka:
-2) 830
-1) 815
0) 800
1) 785
2) 770
dla pojedynczego gracza - max 80 - wszystko na podstawie tego:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE - składy 1 kwietnia 2015)Tylko dla tych, którzy nie tworzą strojów:
Kolorystyka strojów:Sponsor techniczny:Sponsor z przodu koszulki:Sponsor z przodu koszulki (dół):Sponsor z tyłu koszulki (pod numerem):Sponsor z tyłu koszulki (nad numerem):Sponsor na spodenkach:Sponsor na rękawach:Dodatkowi sponsorzy:Dodatkowe informacje: