Dział Ogólny > PES 2016 - Dyskusje

PES 2016 - DEMO - Dyskusje, Opinie

<< < (6/27) > >>

dllugi40:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENiewiele widać, ale to chyba demo z PS3.

Słaba technicznie, fatalnie wykonana, z fatalną i płatną infrastrukturą sieciowa, z okrojoną funkcjonalnością względem PS3, z tonami zremasterowany gier zamiast nowościami.

--- Koniec cytatu ---

PS4 słaby technicznie?   To co byś polecił?

MGS:
Nikogo do niczego nie będę namawiał. Każdy ma swój rozum. Wypada tylko rzetelnie informować ludzi, zamiast piać z zachwytu i wciskać ludziom kit.

dllugi40:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENikogo do niczego nie będę namawiał. Każdy ma swój rozum. Wypada tylko rzetelnie informować ludzi, zamiast piać z zachwytu i wciskać ludziom kit.

--- Koniec cytatu ---

Ale kto i jaki kit tobie wpycha?

Płotek:
MGS
Ty chyba masz jakiś kompleks bo inaczej tego nazwac nie idzie. Moze brakuje kasy na PS4 nie wiem. Zreszta Twoja opinia na ten temat jest malo istotna. Rozegrałem kolo  40 spotkan i mam prawo do wystosowania swojej wstepnej opinii na temat gry. Moze za duzo czytasz a za malo sam grasz? Wzorujesz sie na opiniach wybranych osob nic wiecej.

Gra w porownaniu do pesa 15 prezentuje sie o wiele lepiej.

A PS4 nikt dla jednej gry nie kupuje tylko to juz jest inwestycja w przyszlosc. Nikt Cie nie zmusza do zakupu nowej konsoli graj sobie na starej w okrojone wersje.

Prusak:
Czytam już forum od dłuższego czasu, razem z bratem gramy w PES'a od około 14 lat, ale takich debili jak MGS to teraz ze świecą szukać. Koleś ma non-stop problem, pisałem już kiedyś na innym forum, ale powtórzę to również tutaj - gość zalicza się do tych, którzy niczym Konrad z Dziadów cz. III, jest Januszem Chrystusem Gier, który musi cierpieć za gry w które nie jest dane mu zagrać. Syndrom ten jest bardzo ciężki do wyleczenia, potrzebna jest terapia wstrząsowa, czyli MGS, musisz kupić PS4 specjalnie do PES 2016, katować go to wtedy możliwe, że staniesz się w pełni zdrowym graczem. Uwielbiam takich ludzi, którzy oglądają filmiki na youtube i wzorują się na cudzych opiniach, bo sami są biedakami, którzy co najwyżej raz na miesiąc kupią sobie majtki z targu bo na więcej ich nie stać.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej