Dział Ogólny > PES 2016 - Dyskusje

PES 2016 - DEMO - Dyskusje, Opinie

<< < (7/27) > >>

MGS:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMGS
Ty chyba masz jakiś kompleks bo inaczej tego nazwać nie idzie. Może brakuje kasy na PS4 nie wiem. Zreszta Twoja opinia na ten temat jest malo istotna.
--- Koniec cytatu ---

To nie ja w każdym temacie pisze "lećcie do sklepu, kupujcie PS4". Ja reaguje tylko na bzdur jakie wypisujesz.

--- Cytuj ---Rozegrałem kolo  40 spotkan i mam prawo do wystosowania swojej wstepnej opinii na temat gry.
--- Koniec cytatu ---

Na temat gry jak najbardziej. Ale powtarzanie za każdym razem kto co ma kupic jest zbędnym spamem.

REJESTRACJA lub LOGOWANIE...
--- Koniec cytatu ---

Nie mam zamiaru komentować postów delikwenta, który przed chwilą zarejestrował się na forum...

Artur 7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEale takich debili jak MGS to teraz ze świecą szukać.
bo sami są biedakami, którzy co najwyżej raz na miesiąc kupią sobie majtki z targu bo na więcej ich nie stać.

--- Koniec cytatu ---
Język, kultura... Ostatnie upomnienie.

Never_Soba:
Biedny czy nie biedny, głupi czy mega głupi nie mi to oceniać, ale widać, że typ ma z czymś problem. Ja gram w serię od Konami od samego początku i sprawia mi ona wielką frajdę, wiadomo to nie jest już to co 10 lat temu, ale nie mam powodów, by narzekać. Jedyny PES, którego nie mogłem zaakceptować to była 14stka,11 i 10 chyba. Od początku gram na urządzeniach Sony, czasami w 6 grało się wiaodmo na pc. Więc uważam, że ta gra z nr 15 była już na prawdę solidnie zrobiona po kompletnym rozwaleniu jej w roku 14, gdzie nie trzeba było tego puszczać na rynek, bo ten silnik był w bardzo dużej fazie początkowej nazwijmy to ;) Po ograniu tego dema z nr 16 uważam, że gra sprawia mi mnóstwo frajdy i o to chodzi. Gameplay wymiata. Spędzę dużżo weekendów leżąc na sofie i spijając pianę w trybie online na pewno. Po demie jestem zadowolony i uważam, że warto kupić tą grę. I na PS3 i PS4. Podoba mi się dynamika bardzo..

Płotek:
MGS
Wyczuwam tylko i wyłacznie frustracje z powodu braku posiadania tego złego PS4. 
Dalsza dyskusja nie ma sensu.

Ciekawe jak będzie prezentowała się aktywność na pesleague.. w tym roku powinien być większy procent graczy którzy przesiadli się na nową generacje to i liga powinna wystartować z normalną ilością graczy bo rok temu było z tym cienko. Rozegrałem kolejne kilka spotkań i frustracje jak na razie wywołuje u mnie tylko ta podatność na szybkie kontry nie wiem może przyzwyczajenie z wcześniejszych edycji.. taki sposób gry mi się wkręcił.. ale dalej wchodzą jak w masło.

Never_Soba:
Jak będą jakieś rozgrywki to ja się piszę ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej