Dział Ogólny > PES 2016 - Dyskusje
PES 2016 - DEMO - Dyskusje, Opinie
Prusak:
Ja również jestem bogaty, więc o ile ktoś w ogóle da radę ruszyć z ligą na PS4, to chętnie pokonam kilka osób bardzo eZ.
Anjin Miura:
Kompletnie niezwiązane z tematem ale co tam!
Jest ktoś kto mieszka na Górnym Śląsku i ma aktualnie konsolę z demem i troche wolnego czasu? Niestety jestem z tych złych bandytów PC, ukradłem każdego PESa jaki wyszedł (w szczególności 2015 które mam na Steamie) i nie zasługuje na demo :/
Jak jest to niech da znać, może bym podjechał, kupił jakiś browar, bo chciałbym zbadać to demo teżli. Obserwuję regularnie Evo-Web i póki co główne problemy nie zmieniły się prawie wcale, jedynie kolizje są trochę lepsze. Ale chciałbym przekonać się sam.
No to, tyle. Poza tym jak wyżej, ogółem to mi rozwala serce widząc, że konami złodzieje mieli cały rok i gra praktycznie się nie zmieniła :/
coolos:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJa również jestem bogaty, więc o ile ktoś w ogóle da radę ruszyć z ligą na PS4, to chętnie pokonam kilka osób bardzo eZ.
--- Koniec cytatu ---
Czasami odnoszę wrażenie, że korzystanie z internetu i możliwość udzielnia się na forach powinna być wyłącznie dla osób, które do tego dorosły mentalnie. Internet wiele by na tym zyskał.
REJESTRACJA lub LOGOWANIEKompletnie niezwiązane z tematem ale co tam!
Jest ktoś kto mieszka na Górnym Śląsku i ma aktualnie konsolę z demem i troche wolnego czasu? Niestety jestem z tych złych bandytów PC, ukradłem każdego PESa jaki wyszedł (w szczególności 2015 które mam na Steamie) i nie zasługuje na demo :/
Jak jest to niech da znać, może bym podjechał, kupił jakiś browar, bo chciałbym zbadać to demo teżli. Obserwuję regularnie Evo-Web i póki co główne problemy nie zmieniły się prawie wcale, jedynie kolizje są trochę lepsze. Ale chciałbym przekonać się sam.
No to, tyle. Poza tym jak wyżej, ogółem to mi rozwala serce widząc, że konami złodzieje mieli cały rok i gra praktycznie się nie zmieniła :/
--- Koniec cytatu ---
Ewidentnie widać że Konami nie udostępnia dema dla PC, bo nie ma czym się pochwalić, dzięki temu zawsze ktoś się nabierze na odgrzewanego kotleta.
Patrico.17:
Jeden z siedmiu krótkich materiałów dotyczących mordeczek z demo PESA 2016! Szczerze mówiąc wygląda to całkiem nieźle :D
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
MGS:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMGS
Wyczuwam tylko i wyłacznie frustracje z powodu braku posiadania tego złego PS4.
Dalsza dyskusja nie ma sensu.
--- Koniec cytatu ---
Moja frustracja wynika z tego jak bardzo Sony obniżyło poziom, każąc sobie przy tym słono płacić:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
W komentarzach wiadro pomyj wylane na głowę Sony, ale dla Ciebie i tobie podobnym to nie problem...
--- Cytuj ---Ciekawe jak będzie prezentowała się aktywność na pesleague.. w tym roku powinien być większy procent graczy którzy przesiadli się na nową generacje to i liga powinna wystartować z normalną ilością graczy bo rok temu było z tym cienko.
--- Koniec cytatu ---
Ludzie niechętnie chcieli płacić 100 zl za oryginał na PC, a Ty przewidujesz, że zaczną się przesiadać na PS4 :]
Nawigacja
[#] Następna strona