Dział Ogólny > PES 2016 - Dyskusje

PES 2016 - DEMO - Dyskusje, Opinie

<< < (12/27) > >>

masko:
Sporo było marudzenia na forum, że gra będzie kopią PES 15, aż zacząłem w to wierzyć. Na szczęście stare powiedzenie, żeby nie oceniać książki po okładce, sprawdziło się. Gra jest świetna. Ma wady, ale im więcej gram tym bardziej ogarniam tą nową odsłonę. Mam wielką nadzieję, że sędziów trochę zróżnicują. Tzn. że jedni będą łaskawi i pozwolą grać "po angielsku" a inni będą ciskać kartkami na prawo i lewo. 15tki już nie włączam. Gra z kompem też daje satysfakcję. Mam wielką nadzieję, że więcej ludzi sięgnie po tą grę i na przeciwnika online nie trzeba będzie czekać w nieskończoność :)

OnoMatoPeja:

--- Cytuj ---na przeciwnika online nie trzeba będzie czekać w nieskończoność
--- Koniec cytatu ---

Nastaw się raczej na to że będzie jak zawsze, tragicznie xD Aby w 2015 roku nadal były problemy z online, jakość połączenia, rozłączanie itp. rzeczy... to tylko u Konami xD

sajki:
Ok, zagrałem na razie 2 meczyki i pierwsze wrażenia są takie:
- różnica w gameplayu między poprzednią, a tą wersją jest wyraźna, co jest dla mnie miłym zaskoczeniem,
- sam gameplay, mam wrażenie, jest bardziej podobny do fify, głównie przez...
- zupełnie inna kontrola nad piłkarzami. Trzeba się przyzwyczaić, bo szczególnie w obronie mam na razie wrażenie, że mam mniejszą kontrolę nad zawodnikiem, niż bywało to wcześniej i więcej jest przypadkowości,
- gra jest duża szybsza i dynamiczniejsza,- dużo nowych animacji,
- czuć nowy system odbioru piłki,
- największy minus- na xbox 360 nie ma najfajniejszej kamery- tej, którą tak reklamowano jako nowość- dynamic wide. Szkoda, mam nadzieję, że na PC będzie,
- nie ma też efektów typu latające źdźbła trawy, czy rozpryski wody- a przecież takie rzeczy były już w PES 3,
- obawy mam co do poziomu trudności- może znów być za łatwo: co prawda pierwszy mecz przegrałem, ale już drugi wygrałem 3:1 (Brazylia-Francja), a gram na Super Star.

Na razie tyle. Myślę, że będzie naprawdę dobrze.

PWN:
Na temat Pes 15 czytałem różne opinie odnośnie różnic w gameplayu między PS3 i PS4. Ciekaw jestem jak się sytuacja przedstawia w Pes 16, może ktoś się podzieli swoimi przemyśleniami.  ;D

RVN:
"sam gameplay, mam wrażenie, jest bardziej podobny do fify"

Aha czyli już wiem, że zostaje na kolejny rok (przynajmniej) z PESem 2013 :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej