Dział Ogólny > PES 2016 - Dyskusje

PES 2016 - DEMO - Dyskusje, Opinie

<< < (13/27) > >>

sajki:
Rzeczy, które mi nie pasowały w 15, a nie zostały poprawione:

- system zwodów- wciąż taki sam i wciąż zupełnie nieintuicyjny,
- praktycznie brak fauli ze strony komputera,
- brak zagrań ręką- przecież to już było wprowadzone, ale to mały minus.

Gunner_Gesik:
A ja Wam powiem ze czuje w tej 16 stce przełom pesa... Po zagraniu w demo czuje ze to będzie pes dużo lepszy niż z ostatnich 2-3 lat ;)

RABBIT.PL:
Ja od zawsze grałem na PC w pesa ale tamten rok to tragedia jakiś niedorobiony gniot w porównaniu na ps4,pcetowa wersja umiera agonią celowo to robią zmuszając do kupna konsol.
Udało im się mnie przekonać  ;D   
Wachalem się co do kupna ps4 ale nie żałuje,demko 2016 troszkę pograłem wrażenia super czekam z nieniecierpliwienia na pełna wersje

frontside73:
Witam wszystkich,

a ja powiem tak odnośnie dema PES 2016:
Byłem wiernym fanem tej kopaninki od kiedy tylko miałem szaraka w domu. Potem walczyłem na PC.
Zawsze uważałem, że PES-y były bardziej symulatorami, chcącymi jak najwierniej odwzorować system gry w piłkę nożną. I chyba w PES 2015 z tym KONAMI przesadziło. Nie dało się grać, tempo gry siadło i niestety przestałem grać.
Ostatnio stałem się szczęśliwym posiadaczem PS4 i tam wypróbowałem demo FIFY 2015. Powiem, że całkiem całkiem choć właśnie w wielu elementach przypominało mi poprzedniego PES-a.  I tak oto wczoraj pobrałem demo PES 2016 i jestem wniebowzięty. Wróciło tempo gry, robiąc kontrę można to zrobić kilkoma podaniami. Po kilku meczach, micha mi się cieszyła a dłonie spocone (haha) czego przy FIFIe nie było.

Zobaczymy jak będzie dalej ale jestem dobrej myśli :).
Pozdrawiam.

krab13:
Wrócą wejścia piłkarzy w wersji PC w PES 2016, jest "progres"  >:D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej