Dział Ogólny > PES 2016 - Dyskusje

PES 2016 - DEMO - Dyskusje, Opinie

<< < (14/27) > >>

pejejek94:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWrócą wejścia piłkarzy w wersji PC w PES 2016, jest "progres"  >:D

--- Koniec cytatu ---
Gra gitara  :D

Piwko89:
Witam wszystkich ;P

W mojej opini tzn gracza grajacego ostatnie trzy lata w kolejne czesci fify jestem wniebowziety tym demkiem ;D gram i nie potrafie przestac . Podoba mi sie prawie wszystko zaczynajac od samej grafiki ktora jest swietna,animacje zawodnikow,ich wyglad,strzaly z dystansu,cieszynki,animacje wslizgow,ekwilibrystycznych podan czy strzalow ;) poziom trudnosci tez jak dla mnie jest ok ;D glownie gram na top player ,na ss juz nie mam tak latwo bo duzo com klepie pilke i ciezko odebrac,jedynie do czego mam zastrzezenia to praca sedziego i dosrodkowania bo sa za bardzo OP czy jak to tam sie pisze ;D

Reasumujac, wlasnie zamowilem pre order na XO i teraz tylko czekac na pelna wersje.

Płotek:
Musza poprawić czytanie gry faul przez sędziego w przypadku COM :D bo coś za często korupcją zalatuje

Damian77777:
ja jestem pc-owym graczem i abrdzo żaluje że tak konami traktuej graczy komputerowych juz zdecydowalem ze kupuje fife16 w tym roku

tomi55:
elo sa juz podane wymagania Pesa 2016
ps jesli juz ktos pisal sory za powtorzenie
 macie linka REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej