Dział Ogólny > PES 2016 - Dyskusje

PES 2016 - DEMO - Dyskusje, Opinie

<< < (18/27) > >>

Walq:
To może i ja dodam swoje spostrzeżenia, na forum zalogowałem się dopiero teraz a miało na to wpływ wlasnie demo pes 16. Od lat gram w fife, od poprzedniego roku na konsoli nowej generacji (xbox one) i pes mnie nie przekonywał (gralem w demo pes 15) ale wersja z tego roku to dla mnie cudo lepsze od fify względem grywalnosci. Nie jestem jakimś hardcorem w fife ale lubie pograć i dla mnie najwazniejsze jest to żeby kopanka wciągnęła, a to zrobilo wlasnie demo pes 16. Fifa 15 po dluzszym czasie się nudzi staje się monotonna a grając w pesa 16 mam wrażenie że każdy mecz jest inny. W tym roku mam naprawdę wielki dylemat na która z gier postawić, poprostu do premiery zostało kilka dni, pogram w demo i fify 16 i pesa 16 i wtedy podejmę decyzję ale na razie jest to pes

Damian77777:
pograłem w demo fify i chyba nie kupie fify w tym roku bo znowu nie da sie odbierac normalnie pilki.
Jestem graczem PC-owym i mam pytanie czy ktos planuje kupic pesa2016 na pc bo ja byc moze kupie ale najpierw chce zobaczyc jakie beda opinie na temat tej gierki i czy będzie z kim pograc wogole w tym roku ???

chillonahill:
Szanowni użytkownicy, czy jest już demo PES 16 na PC czy tylko wyszło na konsole?

coolos:
REJESTRACJA lub LOGOWANIESzanowni użytkownicy, czy jest już demo PES 16 na PC czy tylko wyszło na konsole?

--- Koniec cytatu ---

Nie ma dema i pewnie nie będzie. Znowu dla PC wypuszczą jakiegoś gniota, dlatego się nie chwalą, bo nie ma czym.

sykotube.:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENie ma dema i pewnie nie będzie. Znowu dla PC wypuszczą jakiegoś gniota, dlatego się nie chwalą, bo nie ma czym.

--- Koniec cytatu ---

A szkoda, bo chce zobaczyć jak gra wygląda na PC i może wtedy zakupię grę.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej