Dział Ogólny > PES 2016 - Dyskusje
PES 2016 - DEMO - Dyskusje, Opinie
kampaku:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEA szkoda, bo chce zobaczyć jak gra wygląda na PC i może wtedy zakupię grę.
--- Koniec cytatu ---
będzie pewnie demo na PC po premierze gry.
dBlasi:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam, trochę pograłem w demo nowego pesa najpierw na ps3, a z racji tego że ostatnio zakupiłem Ps4 postanowiłem napisać swoje spostrzeżenia. Panowie różnica jest KOLOSALNA. Aż chce się grać nawet w to demo. Meczy zagrałem już kilkanaście na nowej generacji i nie żałuje zakupu.
--- Koniec cytatu ---
Ale jaka jst ta różnica między ps3 a nową generacją w tym demie?
Maticz88:
A no taka między innymi ze jest nowa camera, ruchy zawodników są bardziej szczegółowe, widać każde musniecie piłki noga, lepsza grafika, więcej animacji itp itd . Idź na media expert zagraj sobie, heh. Widzę że tutaj 3/4 albo narzeka na pesa w ogóle, kolejna część narzeka albo na wersję pc albo na starsze generacje konsol. Mi gra się na ps 4 w demo niebo lepiej,gram w nie codziennie i fajnie się gra co na ps3 nie było taka frajda, pewnie przez roznice które wymieniłem wyżej.
dBlasi:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEA no taka między innymi ze jest nowa camera, ruchy zawodników są bardziej szczegółowe, widać każde musniecie piłki noga, lepsza grafika, więcej animacji itp itd . Idź na media expert zagraj sobie, heh. Widzę że tutaj 3/4 albo narzeka na pesa w ogóle, kolejna część narzeka albo na wersję pc albo na starsze generacje konsol. Mi gra się na ps 4 w demo niebo lepiej,gram w nie codziennie i fajnie się gra co na ps3 nie było taka frajda, pewnie przez roznice które wymieniłem wyżej.
--- Koniec cytatu ---
no ale mówimy teraz o demie a nie o wersji 2015 - pytam jaka różnica w demach 2016 między obiema generacjami.
nie kapuje twojej wypowiedzi - grałeś w demo 2016 na ps3 i na ps4?
Bo fakt - 2015 na ps3 było wciąż złe.
Ale demo 2016 na ps3 wreszcie jest obiecujące jakby w koncu poprawili te dupowate opożnione reakcje - stąd pytam jak teraz starej generacji daleko jest gameplayem do nowej.
Maticz88:
8)ta grałem na tych właśnie dwóch generacjach w DEMO 2016
Nawigacja
[#] Następna strona