Dział Ogólny > PES 2016 - Dyskusje

PES 2016 - Dyskusje, Opinie

<< < (7/116) > >>

Maticz88:
  edycja kitsów bpl ;) REJESTRACJA lub LOGOWANIE link kits bpl może się przyda

Gunner_Gesik:
Jak myślicie.... Jak kupie z os store pesa 16 to jak długo będzie się ściągał? Nie znam się na tym ale przypuszczam że długo to będzie trwało bo wszyscy się rzuca i sciagalo będzie się tak długo ze bigos zdazylbym ugotować. A z drugiej strony nie zamawialem pre orderu a w sklepie gdybym teraz kupił to nie będzie Neymara i jednego zawodnika z Tot bo to tylko jest na pre orderze tak?

kislu56:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE  edycja kitsów bpl ;) REJESTRACJA lub LOGOWANIE link kits bpl może się przyda

--- Koniec cytatu ---

w tym linku co podałeś jest też bundesliga , 1 liga angielska itd . po zainstalowaniu tego na ps4 od razu pojawią się w gierce wszystkie drużyny z tych lig ?? i ciekawe czy każdą drużynę z osobna trzeba tak wgrywać pokolei jak ten gościu robi z arsenalem w filmiku . jak ktoś wie niech piszę . ja jutro przytulę pesa to popróbuje :)

Maticz88:
Ale drużyn z bundesligi nie ma w ogóle w pesie, to po co kitsy ? A jak to jutro przytulisz pesa ? Premiera 17.

kislu56:
wiem że nie ma ale na tej stronce co dałeś jest sporo strojów z lig których nie ma , dlatego pytam bo nie wiem o co chodzi PACK BUNDESLIGA 2015 2016 PES 2016 BY ANGELTORERO V.2 . mam taki salonik z grami w mieście i jutro już będą mieli . jak jestes z wroclawia albo opola to sprawdz grajtanio.pl na fb

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej