Dział Ogólny > PES 2016 - Dyskusje
PES 2016 - Dyskusje, Opinie
SkrzypekMatt:
Siema, mam takie pytanie odnośnie trybu Fluid formation. Z tego co rozumiem to mamy 3 ustawienia:
* Kick off- czyli takie z którym zaczynamy mecz.
* When in possesion- czyli takie gdy mamy piłkę.
* When out possesion- czyli takie gdy nie mamy piłki.Rozumiem, że te powyższe ustawienia automatycznie się pomiędzy sobą przełączają? Używacie tego Fluid formation?
Mam też pytanie, czy jest możliwość ręcznego ustawienia nastawienia zespołu? Pamiętam, że w PES 6 coś takiego było. Tak samo z trybem ataku, można było uruchomić konkretne style takie jak np. gra z kontry, gra skrzydłami itp.
Dzięki za odpowiedzi :D.
TrueGrand:
Z fluid formation jest tak jak piszesz . Ja z tego korzystam i IMO fajna sprawa .
Oprócz fluid formation masz także możliwość zmiany formacji krzyżakiem (góra dół 1-3) Tam sobie definiujesz style takie jak ball possession, counter attack, czy chcesz grać środkiem (center ) czy skrzydłami (wide) definiujesz wysokość lini obrony oraz odległości jakie zachowają piłkarze między sobą.
Pozostałe formacje możesz również ustawić jako fluid bądź nie .
Jonez:
Odgrzeję jeszcze kotleta mimo że na horyzoncie już 2017 ale od jakiegoś tygodnia gram w 2016, pobrałem sobie Smoke Patcha ale to nie o tym. Gdy odpalam BaL nawet na najwyższym poziomie trudności (superstar) to zawodnicy grają jak ostatnie sieroty. Holują piłkę bez powodu by zaraz podbiegł zawodnik i im zabrał albo ja potrafię sobie zrobić rajd od bramki do bramki i huknąć gola. Czy jest na to jakaś rada czy po prostu olali singla by promować swoje multiplayerowe zabawki?
Nawigacja