Dział Ogólny > PES 2016 - Dyskusje

PES 2016 - Dyskusje, Opinie

<< < (100/116) > >>

Fiedziu:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
A teraz rozumiesz? Podałem Ci przykład na 2 lidze angielskiej.

serkowski:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE
A teraz rozumiesz? Podałem Ci przykład na 2 lidze angielskiej.

--- Koniec cytatu ---

grasz na ps 4 ? ???

to co wstawiłeś jest to chyba edycja strój ręcznie ? po co to ? jeżeli wgrywasz stroję za pomocą pendriva to po wgraniu  tylko zmieniasz kolor czcionki na strojach bo zdarza się że wgrasz np strój Liverpoolu czerwony i numerek i nazwisko piłkarza jest czerwoną czcionka to wtedy zmieniasz na inny kolor np.biały byś coś widział xD

Fiedziu:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEgrasz na ps 4 ? ???

to co wstawiłeś jest to chyba edycja strój ręcznie ? po co to ? jeżeli wgrywasz stroję za pomocą pendriva to po wgraniu  tylko zmieniasz kolor czcionki na strojach bo zdarza się że wgrasz np strój Liverpoolu czerwony i numerek i nazwisko piłkarza jest czerwoną czcionka to wtedy zmieniasz na inny kolor np.biały byś coś widział xD

--- Koniec cytatu ---
Tak, ps4. Dobra ja już wiem o co chodzi, nie potrzebna robotę chyba wcześniej robiłem. Dzięki

Maticz88:
Ogarnia ktoś jak zrobić swoje kitsy ? PESEP ma swoje, zajebiscie to wygląda. Jest jakiś szablon czy coś takiego ?

scooby666:
Powiedzcie mi jak gra ocenia piłkarzy? W skali 1-10? Nie rozumiem tego za bardzo. Leicester w ML na poziomie top Player. Gram powiedzmy z Arsenalem na zero z tyłu a obrońcy dostają ocenę 5.0-5.5. Wtf?

//Nie umiem w tapatalka.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej