Dział Ogólny > PES 2016 - Dyskusje
PES 2016 - Dyskusje, Opinie
simonldz:
Już gram na ps4 dosyć długo ale do cholery do teraz nie ogranąłem jakim przyciskiem zatrzymac piłkarza który biegnie np do piłki która zmierza na aut? Oświeci ktoś?:)
kamilradom1910:
Oświecę - opcja super cancel, czyli kombinacja przycisków R1+R2 wciśnięte w tym samym czasie (na podstawie pada od PS4).
maciej12:
Czy mi się wydaje czy faktyczne nieco poprawiono grę bramkarzy? Miałem kilka długich tygodni rozbratu z Pesem i pobrało mi jakąś aktualizację, po której bramkarze coś tam wyłapują. Tak jest czy mam zwidy?
DelfinoMilano92:
Witam! PILNA sprawa po włączeniu gry pojawia mi sie komunikat Data Pack incompatible please reboot Pro Evolution Soccer 2016 and update the software. CODE:SGJC237 Nie moge grac online nic a nic. Przerwalem ostatnio jakas akutalizacje w steam przed przydapek i podejrzewam ze to moglo byc to czyli wersja 4.0 . a mam 2.0 : / POMOCY !!!
Tianse:
Prawym przyciskiem na grę i wchodzisz tak: właściwości -> pliki lokalne -> sprawdź spójność plików gry. Steam sobie sprawdzi po kolei pliki i ściągnie te których brakuje lub są nie w całości.
Nawigacja
[#] Następna strona