Dział Ogólny > Zakończone konkursy

Sierpień 2015- Konkurs na najlepszą karierę miesiąca pesleague.pl

<< < (8/11) > >>

Bartekeuro:
Nie wierzę w to co czytam... Tyle mam do powiedzenia. Niech to wreszcie posprawdza ten kto ma sprawdzić i zakończy sprawę. Proszę.

MichuVeB:
Bartek wszyscy na to czekamy  8) I obyś miał rację że to nie multikonta, bo dużo stracisz na szacunku na tej stronie, a co u niektórych pewnie już straciłeś.

blondyn79:
No i sobie sprawdzajcie. Niech to się wreszcie wyjaśni. Miny wam zrzedną, jak prawda wyjdzie na jaw.

Miszczu11:
Ale się rozpisaliście  8)
Powinniście założyć jakąś konferencję na facebookach, naszych klasach czy innych "gadach-gadach" :D A tak poważnie, to nie wiem czy byłby sens dla Bartka, żeby zakładał multikonta i z nich głosował w konkursach. Nie przesadzajmy, ale prestiż tych konkursów jest raczej znikomy i czy warto byłoby robić tyle zamieszania? :D
Swego czasu też oskarżaliście mnie i np. użytkownika Składo, bo głosował na mnie, a ja na niego, a zapoznaliśmy się właśnie przez to, że wzajemnie spodobały nam się nasze kariery.

Gdybym miał głosować, zagłosowałbym również na Bartka na pierwszym, bądź ewentualnie drugim miejscu (toczyłby "pojedynek" z Michu :D ) i też byłbym podejrzany, mimo że na forum jestem od 2009 i od 2010 prowadzę kariery? Rozumiem też Artura, bo admin powinien być dociekliwy, itd. Oby się wszystko wyjaśniło i będzie dobrze ;) "Zgoda buduje!" :D
No i sprawy moderatorsko-adminowe może przenieście serio w inne miejsce, bo przyjdzie jakiś nowy, zobaczy, że "na górze" się nawet nie dogadują i ucieknie :D

Artur 7:
Przede wszystkim czekam teraz na wypowiedź espona - espon, jeśli wiesz o czym mówię...

REJESTRACJA lub LOGOWANIEPierwszy się o tym dowiesz, jak odpuszczę.

--- Koniec cytatu ---
Najlepsze jest to, że już się o tym dowiedziałem. Od akcji z newsmanem ciągle słyszę "Nie masz czasu, tyle o tym", "mam pasje"...

--- Cytuj ---Tak nie napisałem, bo dalej będę starał się dbać o Forum jako mod.
--- Koniec cytatu ---
Ostrzeżenie raz na miesiąc pogrubioną czcionką i ban raz na trzy - niema sprawy

--- Cytuj ---Tego też na pewno nie powiedziałem.
--- Koniec cytatu ---
Bo to było kierowane do kolegi MichuVeB i poniekąd Was obu

--- Cytuj ---Mam nadzieję, że raz na zawsze rozwiąże się ta sprawa multikont.
--- Koniec cytatu ---
Rozwiąże się tak, że nic nie wyjdzie na jaw i wciąż będzie to samo. Ale na moje szczęście, to już nie będzie psuło mi nerwów i humoru

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej