Dział Ogólny > Zakończone konkursy
Sierpień 2015- Konkurs na najlepszą karierę miesiąca pesleague.pl
Bartekeuro:
Skoro rozwiąże się, że nic nie wyjdzie na jaw i dalej będzie to samo to może dacie mi już spokój ?
Pewnym osobom NIGDY się nie przetłumaczy ani nie udowodni, że nie ma się nic wspólnego z kontami o które się mnie podejrzewa. Dokładnie ujmując z blondynem miałem wspólne 1 spotkanie na żywo - po jego wyjaśnieniach się dowiedziałem. blondyn z tego co widzę dostał BANA więc go nie ma chociaż nie wiem za co.
Dla kilku osób zawsze będę 'oszustem' i tego nie zmienie w sumie to tylko forum, więc łatwiej jest komuś coś zarzucać. Chciałbym tylko aby wreszcie ta sprawa się skończyła i znowu nie było do niej powrotu za kilka miesięcy. W konkursach brać udziału nie musze bo chyba o to wszystko poszło. Sprawia mi radość pisanie opowiadania i to fajna odskocznia od dnia codziennego a konkursy? Nie chce nawet brać w nich udziału skoro to tyle kontrowersji wywołuje, ew zazdrości ???
Na koniec napiszę, że podejrzeniom się nie dziwię, ale tym które były jakiś rok temu bo to oznaczało, że Admini i Modzi czuwają, ale to już tyle się ciągnię nic mi nie udowodniono bo nie ma jak skoro mówię prawdę. Teraz to już po prostu jest nudne takie uczepienie się jednej osoby.
hose444:
--- Cytat: Artur 7 ---Najlepsze jest to, że już się o tym dowiedziałem. Od akcji z newsmanem ciągle słyszę "Nie masz czasu, tyle o tym", "mam pasje"...
--- Koniec cytatu ---
Mam kłamać, czy koniecznie chcesz, żebym przestał być modem? Jeśli tak, to OK - zdejmuj rangę, a jeśli nie...
--- Cytuj ---Ostrzeżenie raz na miesiąc pogrubioną czcionką i ban raz na trzy - niema sprawy
--- Koniec cytatu ---
... to właśnie to będę nadal robił.
--- Cytuj ---poniekąd Was obu
--- Koniec cytatu ---
Poniekąd nie powinno być do mnie, bo w życiu nie napisałem, że masz dużo wolnego czasu etc.
--- Cytuj ---Ale na moje szczęście, to już nie będzie psuło mi nerwów i humoru
--- Koniec cytatu ---
Mnie takie sprawy nie psują humoru, choć dobrze byłoby jakby się wszystko rozwikłało.
Artur 7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEzdejmuj rangę
--- Koniec cytatu ---
nic nie bede zdejmowal, jestem na urlopie :D 8)
--- Cytuj ---... to właśnie to będę nadal robił.
--- Koniec cytatu ---
a dasz sobie rade z taka nawalnica obowiazkow?
--- Cytuj ---Poniekąd nie powinno być do mnie, bo w życiu nie napisałem, że masz dużo wolnego czasu etc.
--- Koniec cytatu ---
Ty i MichuVeB piliście do mnie, że ostatnio jestem nerwowy, to napisałem, że jak czytam wasze posty, to tak sie wlasnie dzieje.
--- Cytuj ---dobrze byłoby jakby się wszystko rozwikłało.
--- Koniec cytatu ---
Wszystko już jasne. blondyn to kolega Bartekero - tzn spotkał go raz na zywo, ale bartekeuro o tym nie wiedzial, a blondyn tak. Potem blondyn zajawil sie na el. Euro 2016 France live tak, ze szukal takiego samego turnieju o nazwie kariera w necie. No i znowu sie spotkali - blondyn i Bartekeuro, tym razem w internecie. Co tu wiecej wyjasniac, jak wszystko jest jasne, klarowne i naturalne
Czekam jeszcze na to, co ma do powiedzenia na lamach forum espon, czyli to co napisal mi na pw
MichuVeB:
Artur ja do Ciebie nic nie piłem ;D Ale owszem pisałem, że jesteś coś nerwowy no ale że to przez moje wpisy? A dlaczego? Nic złego nie pisałem, a jak już to pisałem to w ironiczny sposób.
hose444:
--- Cytat: Artur 7 ---nic nie bede zdejmowal, jestem na urlopie :D 8)
--- Koniec cytatu ---
Zasłużyłeś. ;)
--- Cytuj ---a dasz sobie rade z taka nawalnica obowiazkow?
--- Koniec cytatu ---
Ja piórkuję, może być ciężko! ;D
--- Cytuj ---Ty i MichuVeB piliście do mnie, że ostatnio jestem nerwowy
--- Koniec cytatu ---
Niech będzie.
Myślę, że można już zakończyć tę dyskusję. Pozdro
Nawigacja
[#] Następna strona