Kur...mać, ręce mi opadły po tym weekendzie i paru meczach a raczej próbie ich rozegrania, na 20 meczy 9 udało się rozegrać, co chwila lost connection, a jak już jakiś udało się dograć do końca to cały czas jeb... lagi, kpina, człowiek farmi GP na te zasrane losowania, buduje TS, cięzko walczy o pozycję w rankingu a wszystko w jednej chwili szlak trafia przez gówniane, przedpotopowe serwery KONAMI, wydałem ponad 200 stówy na grę która miała mi służyć do zabawy online a otrzymałem pół-produkt, przy ostatnim dziś meczu żona wyłączyła mi konsolę bo tak ciskałem gromy że pół bloku na nogi postawiłem
i 0;3 w dupsko. Na domiar złego Neuer zaczął mi bronić jakby był Pawełkiem, napastnicy na pustą bramkę ładują w słupek a obrońcy wpadają jeden na drugiego przy próbie odbioru piłki
poezja .
Śmiechen nie jestem w stanie ci pomóc bo nie wgłębiałem się jeszcze w ustawianie trenerów, taktyk i asystentów ale co to za trener o którym piszesz?
Sam muszę kupić nowego bo ten którego mam obecnie można o kant dupy rozbić, za duże luki pomiędzy formacjami, szybkiego ataku nie jestem w stanie wyprowadzić a prawie każda strata piłki w środku pola kończy się bramką, niby 2 DMF a w środku dziura w niższych div był ok. ale teraz im więcej specjalistów od gniecenia R2 i trójkąta w każdej akcji tracę zdecydowanie za dużo bramek pomimo dobrej obrony bo przez te luki gość może pół boiska przebiec cyganem Neymarem zanim kimś do niego podbiegnę.