proszę bardzo cała lista: REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Masakra wygrac ten turniej o agenta. Nie dosc ze samych kozakow mi losuje to konami znpwu pozmienialo rozgrywke moim zdaniem. Robi sie to samo co w 15...co tydzien przez aktualizacje jest nowa gra. Drugie podejscie do turnieju a zapowiada siie ze nie ostatnie a najlepsze jest to ze tyle meczarni pojdzie pewnie na zlota pilke......
dzisiejszy agent best of october jutro tez losuje bo jest kilku do wylosowania np thiago alcantara REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Kolego a jaki jest typ turnieju winner take all?
Jeden mecz.wygrasz to masz losiwanie.tutaj masz 4 mecze i musisz zdobyc 6 pktWpadl Muller .nie lubie typa :/
Heheh...to żeś się kolego zagalopował, gdzieś to "logowanie" zobaczył, mój kumpel gra na PC i jakoś nic takiego nie stwierdził poza tym widziałeś tą grę na PC? ja ostatni raz widziałem u siebie 2 lata temu i więcej nie zamierzam, miedzy innymi dlatego w konsolę zainwestowałem. Sorry ale taki "ogórek" ovr 82 po kilku/nastu meczach z dużym prawdopodobieństwem będzie miał ovr 85-86, po co ci więcej? Dla nie których nie-ogórki to tylko Ronaldo, Messi albo jakiś Neymar i wydaje się im że jakby Ronaldo mieli do by w 2 dni 1000 ranku przerzucili, odpal online div i graj jakimiś Realami albo Bayernami jak ci gwiasd z ovr 95 brakuje. Można się zżymać na te losowania ale na tym polega cały urok tego trybu. Ja w pierwszej 11 mam 6 z czarnych i 5 złotych, ts 99, lvl zawodników od 39 do 43 i klepie się te super składy zbudowane za coinsy albo setki tysięcy GP aż miło.
Sądzicie, że warto czekać na jakiegoś konkretnego agenta, czy lepiej wydawać GP na bieżąco?Jakie są wasze doświadczenia w tym temacie z PES2015? Czy KONAMI daje czasami agentów lepszych od tych cotygodniowych?
Witam!! Gra ktos rudi garcia. Menager as roma?Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka