Kolego śmiechen chodzi o to że wszystkie komentarze jakie były odnośnie sancheza że fantastyczny zawodnik itd udało mi sie go wylosować z agenta El Clasico, chodzi o to że jest on po prostu bez szału każdy z zawodników ovr 85+ ma coś zajebistego np Oezil wolny, ale za to piłke potrafi zagrać perfekcyjnie albo z wolnego piękną bramkę strzelić a sanchez ani to ani to strzał też bez szału, szybkość tak samo ovr duży ale słabo się nim gra wg mnie lepszy na skrzydło jest Moreno z Liverpoolu
ciekawe jest to co piszesz. Jak zawdnik, który w statystykach ma finishing 85, siłę strzału 82, Attacking Prowess 85, nie mówiąc już o szybkości, kontroli nad piłką i i player skillach: Long Range Drive, Acrobatic Finishing, First-time Shot może mieć "strzał bez szału"
? Szybkość tak samo??? Speed 85, Player skills: Mazing Run, Speeding Bullet, Incisive Run???
No chyba, że KoMONEY robi sobie te statystki graczy aby tylko sobie były. Zauważ też, że każdy z nas ma inny styl gry, coś co dla Ciebie może być "tragedią" dla mnie będzie zawodnikiem idealnym. Nigdy nie grałem Alexisem ale po profilu widzę, że mi by pasował, Tricker z kozackim dryblingiem i panowaniem nad piłką. A pograłeś nim min. 10 meczów? może TF z trenerem miał słaby, więc musi się dograć? Sorry, ale nie uwierzę, że lepiej się gra Moreno niż Alexisem