Dział Ogólny > PES 2016 - Dyskusje

PES 2016 - Tryb myClub

<< < (9/1416) > >>

chillonahill:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEja mam wersje cyfrową na PC. Po przejściu przez tutoriala i zagraniu obowiązkowego meczu z kompem pojawiło mi się 5 wiadomości w INBOX(chyba tak to się nazywa). musisz je przeczytać i doda Ci agentów i dodatkowe GP. Z agentów specjalnych wylosujesz zwodnika TOTY i Neymara.

jak tego nie masz to pisz do PSN.

--- Koniec cytatu ---

Dokładnie tak było w moim przypadku.

BOSmarioBOS:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEja mam wersje cyfrową na PC. Po przejściu przez tutoriala i zagraniu obowiązkowego meczu z kompem pojawiło mi się 5 wiadomości w INBOX(chyba tak to się nazywa). musisz je przeczytać i doda Ci agentów i dodatkowe GP. Z agentów specjalnych wylosujesz zwodnika TOTY i Neymara.

Mam to nagrane wiec mogę wrzucić na youtube:)

--- Koniec cytatu ---

Powinno tak być jak piszesz. Jednak inbox już przeczytany mecze zagrane a Neymar a jak nie było tak nie ma i całej reszty. 2 razy losowałem czarną piłe na 100% ale to żadne TOTY nie były  ???

Bartas89:
Widzę, że już macie ładnych koksów w składach  :o  Ja z TOTY wylosowałem Neuera  >:(  I tyle  :(  Neymar mi po 10 spotkaniach zniknie i tyle żem się nagrał gwiazdami  :-X

Hala_Madrid:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWidzę, że już macie ładnych koksów w składach  :o  Ja z TOTY wylosowałem Neuera  >:(  I tyle  :(  Neymar mi po 10 spotkaniach zniknie i tyle żem się nagrał gwiazdami  :-X

--- Koniec cytatu ---

u mnie to samo..

Hattrick1983:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWidzę, że już macie ładnych koksów w składach  :o  Ja z TOTY wylosowałem Neuera  >:(  I tyle  :(  Neymar mi po 10 spotkaniach zniknie i tyle żem się nagrał gwiazdami  :-X

--- Koniec cytatu ---

A sprobuj w my club w treningu zmienic neuera na trenera to sam zobaczysz ze ci zniknie i juz go miec w skladzie nie bedziesz. Ja tak zrobilem bo nie wiedzialem o co chodzi w tym treningu. A tak na marginesie to w pes 15 czarne pilki gwarantowaly zawodnikow z overallem powyzej 80 a w pes 16 trafila mi sie czarna pilka a overall 77 o co chodzi?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej