500 meczy, kombinacje alpejskie w zbieraniu GP, sporo nerwow i przeklenstw i w koncu chyba mi się udalo zrobic sklad ostateczny. Z przodu do dyspozycji mam Neymar 94ovr - 49 level, Benzema 91 ovr, Robben 95ovr, na zmiane z Reus 91ovr, Muller92ovr (człowiek od zaskakiwania obrony przeciwnika), Messi 98ovr (którym wciąz nie umiem grać pare razy przypakiem zamiast podania wcisnalem strzal i trafil z pozycji z ktorej droga logicznego rozumowania nie powinien trafic), Bagio 94 ovr (wciąż go ogarniam). Srodek pola niezastapiony Pogba 92 ovr (zawsze jest tam gdzie powinien być) oraz modric 92 ovr, busqets 89 ovr (czlowiek od niszczenia ataków)na zmiane z Toure93 ovr, iniesta91( podaje jak nikt inny czyli niespodziewanie, miedzy nogami przeciwnika i pietka z zamknietymi oczami, na jednej nodze, siedzac na ławce
) ovr, Motta87 ovr. W obronie lahm 94 ovr, Kompany 93 ovr. Meltsezaker 90ovr (jest jak mur, lepiej go obiegac niz driblować. Biega z predkoscia żółwia w kisielu) i marcelo88ovr na zmiane z r.carlos 90 ovr,pepe 88ovr, Iwanowicz88 ovr i lichtsteiner 86ovr. Bramkarze Handanowich 88ovr i Cech 87. Na łąwce dodatkowo cuadrado 89 ovr (fajny gosc bo mozna go wstawic na kazda pozycje, procz bramki), silva 90 ovr (rzadko gra, bo nie pasuje do ustawienia - zwrotny) i matuidi (gośc z silniczkiem w tylku 87 ovr). Teraz gdy juz mam wymarzony skład, to musze kombinować zeby starczylo GP na ich utrzymanie, bo taki messi potrzebuje co 10 meczy ponad 4000 GP. Trener massi pojemnosc 640. Pozdro dla graczy myclub