dodatkowo [cenzura] grala ronaldo na poziomie lv1 sily
Co w tym niezwykłego? większość gości grających na niskich lvl siły sztucznie obniża ten współczynnik żeby móc ogrywać ludzi którzy mają rzeczywiście słabe składy, większość tych osłów ładuje wtedy wszystkie piłki na np. Ronaldo, ja takim typom robiłem kuku w postaci indywidualnego krycia trzema zawodnikami, biedaki przyzwyczajeni do wygrywania w taki sposób wszystkich meczów nie potrafili się odnaleźć w rzeczywistości kiedy ich ronaldo był odcięty od 99% dzid i rozłączali się w głębokiej frustracji.
Oczywiście piszę o warunkach gry jakie panują na 1lvl siły w większości przypadków czyli atak np. Robben, Ronaldo+ ośmiu kuców ,wiadomo że nie damy potrójnego krycia na jednego zawodnika gdy gość ma wyrównany skład i dobrych zawodników w każdej formacji bo skończy się to tragicznie.
Mam pytanko co robic zeby wylosowac neymara ronaldo albo messi czy sa jacys specjalni agenci bo sam nie wiem otwieram agentow i czarna pilka a tam jakis chinol nie znany lol
Ej, czemu nie chcecie pomóc koledze? gdzie ci wszyscy "pomocnicy" co ich tak boli sączenie jadu na nowych/nie ogarniętych użytkowników
ja bym mu napisał ale sam nie mam w składzie ronaldów i messich więc nie wiem jaki ich wylosować